Mit tegyünk, ha rejtett heréjű kutyussal történt meg a fedeztetés? Mire számíthatunk? Betegek lesznek az utódok?
Figyelt kérdés
Fedeztettük Bolognese kutyusunkat, és utólag kiderült, sajnos a kan kutyus rejtett heréjű...2014. jún. 16. 19:01
31/36 A kérdező kommentje:
Hahaha, na nézd csak, a sok idegroncs! :D Bújjatok már el! Sok nyomorék, nem tudja értelmezni, amit olvas! Analfabéták vagytok mind! Na pá!
2014. jún. 18. 13:32
32/36 A kérdező kommentje:
Na, de meg is kaptam üziben a normális választ, és nem lesz gond, okoskák. Látom, csak 1-2 értelmes ember van itt, aki arra használja az oldalt, amire való, úgyhogy ti meg főjtek csak tovább itt a levetekben és lázadozzatok tovább... :)
2014. jún. 18. 13:46
33/36 anonim válasza:
Szerinted csak az az értelmes ember,aki bólogat a hülyeségedhez?Valami hozzád hasonló szaporító tanácsot ad PÜ és szerinted az a frankó,mert neked tetszik?Sajnálom szerencsétlen kutyádat meg a kölykeit.
Az,hogy neked nem tetszenek a válaszok,még nem ment fel az alól,hogy egy agyatlan,tudatlan,a kutyámon élősködő szaporító vagy.
34/36 anonim válasza:
Bocsánat,tehát:a kutyádon élősködő szaporító vagy.
35/36 anonim válasza:
Én csak egy kérdést tettem fel...... Ebben nem értem mi a lázadás csesztetés?
Viszont nem válaszoltál, és nem értem miért?
36/36 anonim válasza:
Ő itt az okos, mi akik fura mód nem ugy mondjuk ahogy ő hűlyék vagyunk
Fuck logic :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!