Mit tegyünk, ha rejtett heréjű kutyussal történt meg a fedeztetés? Mire számíthatunk? Betegek lesznek az utódok?
Hogy a feltett kérdésre válaszoljak.
Elsősorban a kan kutya gazdájának, már rég meg kellett volna győződnie arról, hogy a kutyájának meg van e mind a két heréje. Egy sima alányúlással kitapintható. Mindkét rejtett heréjűség és az egy heréjűség örökölhető.
Ha már ilyen analfabéta volt, és befedezte a szukádat nem biztos, sőt nem valószínű /főleg ha mind két heréje fent akadt/,hogy a szukád vemhesült. Ha mégis, akkor sem valószínű, hogy a kölykök betegek lesznek egyéb betegségek iránt, esetleg a kan kölyköknél lehet az, hogy a rejtett heréjűséget átöröklik. Ez sem biztos, hogy ebből az alomból öröklődik, hanem a következőből.
Azt, hogy ne fedeztess azt majd a többiek úgyis leírják neked.
Szerintetek nem kérdeztem meg, hogy minden rendben van-e a kutyussal? Ne nézz már ennyire birkának! :)
Bocsánat, rosszul írtam, 3 az eddigi alomszám, 5 éves a kutyus! '56 évesen' nem erőszakolnék rá egy vemhességet szegényre, ne aggódj, ennyit tudunk, ez alap!
Zsuzsabazsának pedig köszönöm a kérdésre adott választ! :)
ma 19:20
Mi az isten bajod van a dokikkal? Közük nincs ahhoz, hogy te kivel fedeztetsz.
56 évesen pedig felfoghatnád épp ésszel, ha nem vagy hivatalos tenyésztő akkor ez igenis agyba-főbe szaporításnak számít, még ha nem akarsz rosszat akkor is, menj be csak egy menhelyre és nézd meg hogy hány ilyen fajta kutyus van elhagyatottan, és félig meddig a ti hibátok is mert ezek szerint nem jártatok teljesen utána hogy hogy milyen a kan, szóval szűrve se voltak a szülök, így akár születhetnek egészséges, vagy teljesen beteges kölykök
nem rosszat akarok, mert látom rajtad hogy te törődsz a kutyáddal, de mégis gondol át egy picit
Kérdező! Remélem ebből tanultál: a szó elszáll az írás megmarad.
Lehet hogy te rákérdeztél, hogy minden rendben van e a kannál, de tudod mondani mindent lehet.
Ha én azt mondom én vagyok Zsófia főhercegnő elhiszed? Pedig csak a nevem az.......
Nem bántásnak szántam, de legközelebb ha más nem mogyorózd meg a kant.
20:38as itt nagyon is volt köze dokinak a dolgokhoz, úgyhogy nem vagyok kíváncsi a szereplésedre! ;)
20:55ös nem én vagyok 56 éves, próbáld meg értelmezni a leírtakat és utána irkálgass! :)
21:24 Úgy lesz!
A csesztetést meg nyugodtan be lehet fejezni, mert 1. itt nem én néztem hülyének a másikat, most mégis én kapom a sok hülyeséget, bárki járhat így, aki megbízik a másikban, előző fedeztetőkkel nem volt gond, megjegyzem és ott sem játszottam doktorosdit 2. nem érdekel, ami nem a kérdésemre válasz! Ne itt éljétek már ki magatokat, oltogassatok mást máshol, arra szerintem senki sem kíváncsi, hogy ti mennyire menők vagytok most itt név nélkül! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!