Mit tegyünk, ha rejtett heréjű kutyussal történt meg a fedeztetés? Mire számíthatunk? Betegek lesznek az utódok?
Kifogtuk:) Azért 5 alom után ilyen kijelentéssel "rendezni" a dolgot szaporítóra vall.
gratulálok, de legalább van (?) annyi eszed, hogy a kutyád ivartalanítod....
Ti azt se tudjátok merre vagytok arccal! Tudtok olvasni? Ja, vagy a szövegértés nem megy... Hm... :D
Mind a 3 alom rendben el lett ajándékozva ismerősöknek, mert gyönyörű kutyusok lettek, és képzeljétek, oltásokkal, vizsgálatokat elvégezve (akkor még chip nem volt kötelező) szóval nem kell aggódni, és főleg nem pofázni, mikor azt se tudjátok, mi hogy történt! :)
09:47es mindneki magából indul ki :) de képzeld, én tökéletesen el tudom tartani magam, te viszont hozzászólásod alapján egy sz.rdarab vagy, fingod sincs semmiről, szóval pont neked nem fogok most magyarázkodni, miért is történt ez a fedeztetés, elhordhatod magad innen,, viszlát :D
13:31es te milyen 5 alomról beszélsz? olvasgass tovább, ott van alatta a helyesbítés :) látod, inkább maradtál volna te is csendben :D
17:42es én meg téged sajnállak, hogy arra használod az oldalt, hogy kiélhesd magad és névtelenül oltogathass másokat... mert te ekkora menő vagy ;)
Csak egy kérdés:
( nem csesztetésből )
Össze lett egyeztetve a két törzskönyv?
#29 gondolod a kérdező valaha is látott törzskönyvet közelről? Ne röhögtess már...
Teljesen hihető az is, hogy költesz a fedeztetésre, oltásokra, ellátásra, rezsire stb és után INGYEN ELAJÁNDÉKOZOD a kutyákat. Mindezt háromszor egymás után.
Visszakanyarodva a rejtett heréjű kanhoz, nem orvosi diploma kell ahhoz, hogy ezt te magad is kiszúrd egy kutyánál, hanem kettőig kell tudni számolni, és egy nagyon minimális biológia ismeret szükségeltetik hozzá.
Teljesen mindegy mit kapálózol itt, minden jobb érzésű ember szemében egy utolsó csótány maradsz, és még nagyon vissza fogod ezt kapni az élettől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!