Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Úgy fáj miért állítsák ezt rólam?

Úgy fáj miért állítsák ezt rólam?

Figyelt kérdés
Van egy kan ( hobby) kutyám és két azonos fajtájú szukám. Mind a kettőt hordom kiállításra és tenyésztve lesznek. ( nem lényeg de első almom lesz, még soha nem csináltam hasonlót). Erre mindenki letámad még az interneten is, hogy egy mocskos szaporító vagyok, meg, hogy rengeteg kutya van menhelyen. Akkor miért nem ivartalanítom a kant, majd 1 alom TK-val lesz 1 meg a hobby kantól és zsebre eladom. Meg, hogy a kutyáim rosszak, szűretlenek csak a pénzre megyek. ( Megjegyzem a két szuka 6 és 11 hónapos)
2014. jún. 13. 11:38
1 2 3 4 5
 41/50 sippara ***** válasza:
71%

Kedves válaszolók (kivéve a 32-es, ha jól emlékszem): elmentek ti a büdös p.i.csába. Oké, hogy szétszapuljuk a szaporítókat, én is benne vagyok, csináljuk, persze. De ez a szerencsétlen lány TENYÉSZTENI szeretne, megfelelő szukákat vásárolt, gyanítom, az ő tenyésztőjük véleményét ki fogja kérni a kan(ok) kiválasztásánál is, szűri a kutyákat, TANUL, mindenki tks, hát mi a kettévert anyámat akartok még??? Vele éppen mi a probléma??? Hogy 16 éves? Mondok egy durvát: az ország összes ilyen-olyan koszorús mestertenyésztője volt egyszer 16 éves lány (vagy fiú), aki tenyésztésről álmodozott. Ha őket is így lehurrogják és elküldik a francba, ki az anyámtól vennétek kutyát???

Kérdező:

Idióták mindenhol vannak, ne foglalkozz velük :) inkább tanulj, fejlődj, kérdezz-kérdezz-kérdezz, és mutasd meg nekik, hogy is kell ezt csinálni ;)

2014. jún. 13. 20:34
 42/50 A kérdező kommentje:
Kedves sippara köszönöm neked és igazad van. Azért is elviszem őket és többszörös díjnyertes kutyákat faragok belőlük akik egészségesek lesznek, szűrtek és boldogak. A többiek meg kinyalhassák. A kor nem számít, nem hiába van junior handling is. Ezek szerint ők se vezessék be a kutyát mert még csak gyerekek...
2014. jún. 14. 12:22
 43/50 anonim ***** válasza:
54%

Be kell vallanom, hogy először ugyanazon a véleményen voltam, mint a többi válaszoló aki beszólt neked, kérdező... (én nem kommenteltem eddig)

Aztán olvasva a kommentjeidet rájöttem, hogy sipparának teljesen igaza, van, egyetértek vele, és sok szerencsét (+kitartást) kívánok a továbbiakra ;)

2014. jún. 14. 13:23
 44/50 anonim ***** válasza:
100%

43-as vagyok, folytatnám:

Azért szóltak be neked, mert nem írtál konkrétumokat a kérdésedben. Sajnos már rájöttem, hogy jó hosszú regényt kell írni a részletekről is, bármilyen jellegű a kérdésed, mert ha nem fejted ki jó hosszan, akkor az itteni válaszolók (tisztelet a kivételnek) előbb pofáznak, aztán kérdeznek... vagy nem is kérdeznek, csak belemagyaráznak a témába totális baromságokat. (MONDOM TISZTELET A KIVÉTELNEK!)

2014. jún. 14. 13:27
 45/50 zsuzsabazsa ***** válasza:
29%
Ilyen köpönyeg forgatást csak itt lehet olvasni. Három oldalon keresztül csak szapulják a kérdezőt és ugyanazok egy komment hatására, meg már egyetértenek vele.
2014. jún. 14. 17:24
 46/50 anonim ***** válasza:
29%
Sippara nagy tekintely :D nekem eddig se volt bajom a tenyesztes temaval. Az "allitsak" zavart, de az meg mindig :D
2014. jún. 14. 19:13
 47/50 anonim ***** válasza:

zsuzsabazsa, ha ezt nem nekem írtad, olvasd el újra amit írtam (43-44-es válasz)

Ha nem nekem szólt, akkor nem szóltam :)

2014. jún. 15. 22:19
 48/50 zsuzsabazsa ***** válasza:
50%

tegnap 22:19.

Nem neked, mivel írtad, hogy előzőleg nem kommenteltél.

A nagy általánosságban pedig ez van.

2014. jún. 16. 19:18
 49/50 Janka néni ***** válasza:
0%

Kedves 16 éves "profi". Az első válaszomban nem akartalak kritizálni, de a Te válaszodhoz két megjegyzés: 1. nem, nem írtad, hogy kennelt akarsz. 2. Attól mert csipegettél kiállításokon és egyéb helyeken információkat, a hézagokat meg kitöltöd nagyszájúsággal, még nem leszel tenyésztő! Még szaporító sem.

Ráadásul, miért teszel fel itt kérdést, ha a válaszok nem tetszenek?

De, ha neki is kezdesz, javaslom az első szakirodalom a Magyar Helyesírás Szabályai címet viselje. Mit gondolsz, ha ilyen helyesírással töltöd ki a különböző hivatalos dokumentumokat és kommunikálsz az esetleges vevőkkel, mennyire vesz bárki komolyan?!

2014. jún. 18. 14:22
 50/50 A kérdező kommentje:
Kedves Janka. Magasról le sz... .
2014. jún. 19. 07:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!