Úgy fáj miért állítsák ezt rólam?
Kedves válaszolók (kivéve a 32-es, ha jól emlékszem): elmentek ti a büdös p.i.csába. Oké, hogy szétszapuljuk a szaporítókat, én is benne vagyok, csináljuk, persze. De ez a szerencsétlen lány TENYÉSZTENI szeretne, megfelelő szukákat vásárolt, gyanítom, az ő tenyésztőjük véleményét ki fogja kérni a kan(ok) kiválasztásánál is, szűri a kutyákat, TANUL, mindenki tks, hát mi a kettévert anyámat akartok még??? Vele éppen mi a probléma??? Hogy 16 éves? Mondok egy durvát: az ország összes ilyen-olyan koszorús mestertenyésztője volt egyszer 16 éves lány (vagy fiú), aki tenyésztésről álmodozott. Ha őket is így lehurrogják és elküldik a francba, ki az anyámtól vennétek kutyát???
Kérdező:
Idióták mindenhol vannak, ne foglalkozz velük :) inkább tanulj, fejlődj, kérdezz-kérdezz-kérdezz, és mutasd meg nekik, hogy is kell ezt csinálni ;)
Be kell vallanom, hogy először ugyanazon a véleményen voltam, mint a többi válaszoló aki beszólt neked, kérdező... (én nem kommenteltem eddig)
Aztán olvasva a kommentjeidet rájöttem, hogy sipparának teljesen igaza, van, egyetértek vele, és sok szerencsét (+kitartást) kívánok a továbbiakra ;)
43-as vagyok, folytatnám:
Azért szóltak be neked, mert nem írtál konkrétumokat a kérdésedben. Sajnos már rájöttem, hogy jó hosszú regényt kell írni a részletekről is, bármilyen jellegű a kérdésed, mert ha nem fejted ki jó hosszan, akkor az itteni válaszolók (tisztelet a kivételnek) előbb pofáznak, aztán kérdeznek... vagy nem is kérdeznek, csak belemagyaráznak a témába totális baromságokat. (MONDOM TISZTELET A KIVÉTELNEK!)
zsuzsabazsa, ha ezt nem nekem írtad, olvasd el újra amit írtam (43-44-es válasz)
Ha nem nekem szólt, akkor nem szóltam :)
tegnap 22:19.
Nem neked, mivel írtad, hogy előzőleg nem kommenteltél.
A nagy általánosságban pedig ez van.
Kedves 16 éves "profi". Az első válaszomban nem akartalak kritizálni, de a Te válaszodhoz két megjegyzés: 1. nem, nem írtad, hogy kennelt akarsz. 2. Attól mert csipegettél kiállításokon és egyéb helyeken információkat, a hézagokat meg kitöltöd nagyszájúsággal, még nem leszel tenyésztő! Még szaporító sem.
Ráadásul, miért teszel fel itt kérdést, ha a válaszok nem tetszenek?
De, ha neki is kezdesz, javaslom az első szakirodalom a Magyar Helyesírás Szabályai címet viselje. Mit gondolsz, ha ilyen helyesírással töltöd ki a különböző hivatalos dokumentumokat és kommunikálsz az esetleges vevőkkel, mennyire vesz bárki komolyan?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!