Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Úgy fáj miért állítsák ezt rólam?

Úgy fáj miért állítsák ezt rólam?

Figyelt kérdés
Van egy kan ( hobby) kutyám és két azonos fajtájú szukám. Mind a kettőt hordom kiállításra és tenyésztve lesznek. ( nem lényeg de első almom lesz, még soha nem csináltam hasonlót). Erre mindenki letámad még az interneten is, hogy egy mocskos szaporító vagyok, meg, hogy rengeteg kutya van menhelyen. Akkor miért nem ivartalanítom a kant, majd 1 alom TK-val lesz 1 meg a hobby kantól és zsebre eladom. Meg, hogy a kutyáim rosszak, szűretlenek csak a pénzre megyek. ( Megjegyzem a két szuka 6 és 11 hónapos)
2014. jún. 13. 11:38
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem ne reklámozd a hobbi kan kutyád egy lapon a szukákkal, ne írd, hogy 16 vagy, és máris kedvesebb lesz mindenki.
2014. jún. 13. 12:21
 22/50 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó olvasd el a hozzászólásaimat mert látom nem tetted meg.
2014. jún. 13. 12:22
 23/50 A kérdező kommentje:
Hopsz már utolsó előtti, aki azt a hosszút írta.
2014. jún. 13. 12:22
 24/50 A kérdező kommentje:
Amúgy én nem reklámoztam hanem kérdezték, hogy mennyi kutyám van és írtam/mondtam nekik, ebből arra következtettek, hogy szaporítani akarom.
2014. jún. 13. 12:23
 25/50 anonim ***** válasza:
79%

Állítják. Igy mondjak magyarul. 16 evesen elobb tanulj meg beszelni szerintem.

Kicsit vicces ez a penz nem akadaly duma, mikor majdnem egymillio forintrol van szo. Cuki vagy, hogy azt irod, hogy te vetted a kutyakat :D nem tudtam, hogy manapsag ennyi penzt lehet keresni diakmunkaval XD

26/50 anonim ***** válasza:
50%

Bocs, félreolvastam... látom, 2,5 évesen akarod fedeztetni...

Akkor hajrá! Vesd be magad egy tenyésztő mellé, tanulj ki 2 év alatt belőle, amennyit csak lehet, és utána vágj bele!

De arra készülj fel, hogy sok tenyésztő (aki lelkiismeretes, és nem csak szaporít), a végén csak nullára jön ki belőle, és van, amikor veszteséges az alom.

Ezt csak elhivatottságból szabad csinálni!

27/50 A kérdező kommentje:
Ja és képzeld tudom mi a feltétele már utána néztem ...
 28/50 anonim ***** válasza:
29%

Csak egy kérdés... nem bántásként, csak érdekel...

Miért szeretnél tenyésztő lenni?

Ezt fejtsd ki, és akkor talán az emberek is komolyabban vesznek majd...

2014. jún. 13. 12:24
 29/50 A kérdező kommentje:
Kedves T.Veronika köszönöm szépen a tanácsot. Amúgy a pénzt én soha nem költöttem el, mindig eltettem magamnak amit gyűjtöttem évek hosszú sora alatt és nem csak diák munkából ,ujságkihordás, itthonról árultam saját magam álltal készített tárgyakat és ... . Amiből sikerült rá gyűjtenem.
2014. jún. 13. 12:25
 30/50 A kérdező kommentje:
Azért szeretnék tenyésztő lenni, mert szeretném ezt a fajtát szebbé, jobbá és egészségesebbé varázsolni ha már ennyi betegsége van. Ezen kívül aktívan munkára nevelni őket és olyan kölyköket lehozni akik alkalmasak a munkára és okosak. Mindegyik kutyám fog engedelmességi vizsgával rendelkezni + a hobby kan versenyekre is jár. Ezenkívül rengeteg fajta standardot tanulok és könyvet írok magamnak a kutyák testfelépítéséről, betegségéről, hogy az alapján majd megtanuljak mindent és kiállítási bíró is lehessek 5-10 év múlva.
2014. jún. 13. 12:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!