Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért van ennyi önjelölt...

Miért van ennyi önjelölt "tenyésztő"?

Figyelt kérdés

Miért hiszik el az emberek magukról,hogy ők igazi tenyésztők azért mert egy pár négyzetméteres kennelben van 5-6 kutyájuk és azt árulgatják törzskönyvvel. Miért tartják ők magukat többre azért mert a kutyájuk papírral rendelkezik? És miért hiszik,hogy a törzskönyv nélküli kutyák kevesebbek? Miért hazudják,hogy ők az életüket áldozzák a kutyára és ők ebből nem jönnek ki nyereséggel? Miért gondolják,hogy egy törzskönyv nélküli kutyát nem visznek annyit orvoshoz nem figyelnek rá fokozottabban és nem szeretnek annyira.

Megjegyzem nem vagyok se "szaporító" se "tenyésztő". 2 ivartalanított kutyusom van.

2014. jún. 9. 18:41
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
74%

Reménytelen eset vagy, kedves kérdező. Ahhoz, hogy tenyésztő lehess, nem elég két "papíros" kutya, amikkel "gyártod" a purdékat.

Első lépés. Veszel egy szukát (saját példát írom le). TENYÉSZTŐTŐL. A törzskönyv nem opció, jár és kész. minőségi kajával eteted, kiállításokra jársz, stb (eügyi szűrések!!!!!, ezek igenis KELLENEK!!!)

Második lépés. A megfelelő kan kiválasztása. Körültekintően, alapos tanulmányozás után, időt és pénzt nem sajnálva.

Remélem érzed a különbséget.

2014. jún. 9. 19:24
 12/45 anonim ***** válasza:
De rengeteg ide vonatkozó kérdést, cikket találhatsz. Csak olvasni kellene.
2014. jún. 9. 19:25
 13/45 anonim ***** válasza:
100%

Akkor gondolom te egy 15 éves gyereknek is kiadnál alkoholt meg cigit, ha azt azt mondaná, hogy "persze, elmúltam már 18".

Amúgy itt nem szid senki semmit. Az okos ember más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye semmiből.

2014. jún. 9. 19:27
 14/45 A kérdező kommentje:
Látjátok? Mind támadtok, de arról semmit se tudtok,hogy én mit hogy tennék, csak rámsütitek egyből,hogy én ilyen -olyan embernek odaadnám. Légyszíves vegyétek már észre,hogy annyi ellentmondó dolgot írtok,hogy hihetetlen.
2014. jún. 9. 19:32
 15/45 A kérdező kommentje:

Miért nem vagytok képesek akkor egy keverék kutyát szeretni és gondozni. Miért a drága kutyákat nevelitek?

Vicces amit csináltok.

2014. jún. 9. 19:34
 16/45 anonim ***** válasza:
100%
Minek nekem egy keverék kutya amikor egy konkrét fajtát szeretek? Ne írj már butaságokat.
2014. jún. 9. 19:38
 17/45 A kérdező kommentje:
Az én kutyáim is járnak rendszeresen orvoshoz és minden odafigyelést megkapnak.
2014. jún. 9. 19:38
 18/45 A kérdező kommentje:

Hát ez az... Látod... Nincs több kérdésem. Undorító a pénzéhességetek.

Ezek után válaszra se vagytok érdemesek nem hogy állat nevelésre.

2014. jún. 9. 19:41
 19/45 anonim ***** válasza:

"Nektek pedig ez fáj. És ez a borzasztó,hogy emiatt mindenkibe beleköttök."

Igen fáj látni, hogy tönkreteszik a szeretett fajtánkat és természetes, hogy az ilyen gonosz emberekbe belekötünk.

2014. jún. 9. 19:47
 20/45 A kérdező kommentje:
Nem! Ti nem a fajtát és nem is az állatot szeretitek. Hanem a haszont
2014. jún. 9. 19:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!