Mire költ egy tenyésztő és mennyit?
Figyelt kérdés
Vagyis azt tudom hogy benne van az árban a táp,oltások,chip stb. de leírni valaki részletesebben,hogy mennyit költenek összesen egy alomra mi mennyibe kerül nekik.2014. jún. 3. 14:50
1/7 anonim válasza:
A kérdésed kb olyan, mintha azt kérdeznéd, mire költ egy család havonta? Nincs egységes kiadás.
A tenyésztő meg nem azt számolja, mennyiben van neki az alom , hogy annak függvényében adja el a kölyköket.Van egy átlag ár a fajtáknál. A tenyésztő is ember. Így nem lesz hülye akár fele áron kínálni a kicsiket az átlagtól.
2/7 anonim válasza:
Szia! Itt egy kb. összefoglaló:
3/7 anonim válasza:
az utolsó se teljes de javarészt benne van :)
A sok tanulás ami a fajta megismerésével jár, kennel név intézése, és akkor még arról nem is beszéltem,hogy esetleg császározni kell a kutyát és kozmetikushoz vinni,
ellető láda,infra lámpa, ha nincs a mamának teje még éjjel is 2 óránként kell etetni
4/7 anonim válasza:
Annyiszor leírták ezt mát itt a gyakorin is...
5/7 Akiteki válasza:
hmm.... A cikk szerzője nem ismeretlen, én írtam 6 évvel ezelőtt.
6/7 anonim válasza:
Ez a cikk mekkora szar XDDD Semmi valóság alapja :D
7/7 Akiteki válasza:
Ja, az olyan szaporítóknak, mint te, tényleg nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!