Hogy tudom lekérni Westie-mnek a törzskönyvét?
Nézesd meg az állatorvosoddal, hogy van-e chip benne.
Ha igen, akkor az alapján ő is meg tudja nézni a tenyésztőt.
Ha mégsem, a chip vagy a tetoválási szám alapján a MEOE ( [link] ) meg tudja mondani, hogy ki a tenyésztője. Csak ő tud törzskönyv másolatot kérni.
Köszi a sok hasznos választ.... :) Én arra gondoltam, hogy normális emberi hiba hogy elhagyunk valamit, itt pontosabban a tk-re gondoltam, nem a kutyára....:D Én is úgy tudom hogy a chip nem kötelező, választható....
Most az az én problémám, hogy már nagyon sokat nézelődtem a MEOE honlapján és egyetlen egy kitölthető adatlapot találtam, de ott meg kell nevezni a tenyésztőt, a kennelt stb.... Úgyhogy ezek szerint utána kéne kérdezősködnöm.... de kétlem hogy a pasi akitől vettem a kutyust, megfelelő választ tud majd adni....
Nem tudtok esetleg olyan oldalt ahol csak beütöm a tetoválást és kidob minden adatot??? Na jó, tudom, ez elég viccesen hangzott...... :( Akkor lehet hogy telefonálnom kéne? Mit gondoltok? Köszönöm előre is.
Szia!
Hát ennek nagyon örülnék.... Én a héten biztos nem tudok bemenni a városba.... De neked nem lenne probléma? Akartam írni privátba e-mail-t de valamiért nálad nem engedi. Esetleg ha te tudsz, írnál rám? Köszönöm szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!