Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy tudom lekérni Westie-mnek...

Hogy tudom lekérni Westie-mnek a törzskönyvét?

Figyelt kérdés
1 hónapja vettem egy lassan 2 éves Westie-t. Az előző gazdája elhagyta a tk-ét. Először úgy gondoltam hogy nekem az annyira nem is fontos, de most már meggondoltam magam. Le szeretném neki kérni. Hol kell érdeklődnöm, mi ennek a folyamata? Tudnátok segíteni? Köszönöm előre is.
2010. jan. 1. 21:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
megint én:) Abban hiszek, hogy a kettő együtt a max. biztonság. a chip "eltünhet" de a tetkot nemnagyon lehet kiszedni.
2010. jan. 2. 13:14
 12/16 Akiteki ***** válasza:

Nézesd meg az állatorvosoddal, hogy van-e chip benne.

Ha igen, akkor az alapján ő is meg tudja nézni a tenyésztőt.

Ha mégsem, a chip vagy a tetoválási szám alapján a MEOE ( [link] ) meg tudja mondani, hogy ki a tenyésztője. Csak ő tud törzskönyv másolatot kérni.

2010. jan. 2. 22:33
 13/16 Akiteki ***** válasza:
Az előző vagyok, bocsi kimaradt, hogy írd majd meg légyszi, hogy mire jutottál, érdekelne. Köszi!
2010. jan. 2. 22:37
 14/16 A kérdező kommentje:

Köszi a sok hasznos választ.... :) Én arra gondoltam, hogy normális emberi hiba hogy elhagyunk valamit, itt pontosabban a tk-re gondoltam, nem a kutyára....:D Én is úgy tudom hogy a chip nem kötelező, választható....

Most az az én problémám, hogy már nagyon sokat nézelődtem a MEOE honlapján és egyetlen egy kitölthető adatlapot találtam, de ott meg kell nevezni a tenyésztőt, a kennelt stb.... Úgyhogy ezek szerint utána kéne kérdezősködnöm.... de kétlem hogy a pasi akitől vettem a kutyust, megfelelő választ tud majd adni....

Nem tudtok esetleg olyan oldalt ahol csak beütöm a tetoválást és kidob minden adatot??? Na jó, tudom, ez elég viccesen hangzott...... :( Akkor lehet hogy telefonálnom kéne? Mit gondoltok? Köszönöm előre is.

2010. jan. 3. 19:19
 15/16 anonim ***** válasza:
Szia. Telefonálj, mert ilyen oldal nincs:)) vagy a lakohelyedhez legközelebb eső MEOE helyi szervezethez tudsz bemenni. Biztosan segiteni fognak. Küldd el nekem e-mailbe a számot, én a héten megyek be, ha addig nem sikerül kikérem neked.
2010. jan. 4. 08:36
 16/16 A kérdező kommentje:

Szia!

Hát ennek nagyon örülnék.... Én a héten biztos nem tudok bemenni a városba.... De neked nem lenne probléma? Akartam írni privátba e-mail-t de valamiért nálad nem engedi. Esetleg ha te tudsz, írnál rám? Köszönöm szépen.

2010. jan. 4. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!