Kutyám valószínűleg hőgutát kapott meglehet menteni?
Sajnálom a kutyust :-(
Elolvastam a hozzászólásokat és kíváncsi lennék rá milyen suli az, ahol az oktató elviszi valahová a kutyát. Nem te oktatod az oktató segítségével?
Szomorú, nagyon sajnálom ......
Én biztos nem tudnék ilyen hamar másik kutyán gondolkodni ..... :(
Írtad, hogy van még a házban (gondolom kertes) 2 másik kutya is, ők se terelik el figyelmeteket?
Egyébként én értem, amit írsz!!! Nekem is szörnyű volt az a pár nap, amikor nem volt velem kutya... A kis barátomat sajnos el kellett altatni, aznap még tartottam magam, de másnaptól kezdve folyamatosan bőgtem, mindenhol őt láttam, a konyhaasztalnál, az előszobában, az ágyam mellett, stb és mindenhol az utcán kutyákba botlottam, hááát nem volt kellemes. Ráadásul minden ismerős kérdezte, mi bajom van... Úgyhogy ja, átérzem, amit írsz.
Én 3 vagy 4 napig bírtam (illetve nem bírtam :D), aztán elmentem a helyi sintértelepre és elhoztam egy kis dögöt, ritka idétlen kinézete van és néha kikészít, de hát kutyás ember kutya nélkül nem bír élni :)
Aki kutyás, sajnos az évek múlásával jó néhányszor szembesül a kedvence elvesztésével. Semmivel sem könnyebb tizenév után .Aki kutyás, annak üres a ház kutya nélkül. Érthető, ha pár nap után már vágyik egy másikra. És igen...nehéz dolog még hónapokkal később is olyannal találkozni, aki netán nem tudta , mi történt. Mindig fájdalmas lesz emlékezni, még évek múlva is.
A következő kiskutyáddal pedig olyan iskolába menjél, ahol veled együtt tanul. Ha ragaszkodsz a fajtához, keress akár neten olyanokat, akiknek szintén az a fajta van. Nagyon sok jótanácsot lehet tőlük kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!