SOS! A kutyámat valószínűleg megcsípte egy darázs , méhe dongó vagy hasonló. Mit tegyek? (Lent)
elég nagy a valószínűsége,hogy allergiás rá a kutya.
Ez nagyon nem játék, hidd el, már csak onnan is tudom,hogy én is allergiás vagyok a d. csípésre. Mihamarabb kalcium tabletta, ha csak pezsgő tabletta van akkor az, a semmitől jobb. És bár már elég sok idő eltelt a kérdés kiírása óta,de ha nincs jobban akkor hívd ki a dokit,mondd el neki,hogy milyen kalciumot adtál be neki, és kezelje,ahogy kell.
Tavaly az én kutyámnak vasárnap reggel 6-7 között a torkát csípte meg belülről a darázs. valami oknál fogva felkeltem korán,pedig sose szoktam, és azonnal láttam,hogy baj van. A nyelve akkora volt, hogy alig fért el a szájában. Azonnal hívtam a dokit, szerencsétlent én keltettem hajnalban,hogy mi van, mondta,hogy 10 percen belül a rendelőben lesz, én is érjek oda. A kutya torka annyira be volt már dagadva,hogy hörgött, meg minden, a slagból vágtam le gyorsan egy 5-10 centis darabot,azt nyomtam le a torkán,hogy ha már annyira bedagad,hogy levegőt se fog tudni venni, legalább azon keresztül tudjon venni. elmentünk a dokihoz,adott neki 2 injekciót, és egy tablettát, és nagyon hamar elkezdett lelohadni a kutya torka.
Szerintem,hogy ha akkor reggel nem kelek fel korábban,akkor a kutyám ma már nincs velem.
úgyhogy ez a darázs téma nem nagyok játék, főleg nem akkor, ha a fején csípi meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!