Kutyám valószínűleg hőgutát kapott meglehet menteni?
Ülj vele autóba és hozd le Székesfehérvárra az állatkórházba! Nem tudom hol laksz de max 3 óra az út!Van ügyelet! Jobbulást! Vagy hívd fel őket telefonon segítenek!
Alpha-Vet Állatkórház
8000 Székesfehérvár,
Homoksor 7.
+36 22 330 754
+36 22 516 420
+36 30 400 2117
Köszönöm mindenkinek a segítséget. Az orvost sikerült elérni azonnal indult a rendelőbe mi is raktuk be a kis drágám az autóba minden szabályt leszarva nyomtam neki a pedált, hogy mi hamarabb odaérjek vele. Persze úgy, hogy őt ne terhelje meg édesanyám simogatta és vigyázott rá hátul. Sajnos ahogy megálltam az orvosi rendelő előtt még kettőt rúgott a hátsó lábaival és eltávozott :'( :'( :'(
El lett temetve szegénykém még most az este holnap csinálok neki egy keresztet és ültetek pár virágot ami egész évben virágzik a sírjára :'(
Élt: 2012.01.06-2014.06.07.
Nyugodj békében drágám :'( Te maradsz mindig az én egyetlen kis kutyám :'( Nehéz lesz valaha is betölteni azt az űrt amit hagytál magad után :'(
Uramisten! Részvétem! Nekem még nem volt dolgom olyan kutyával, aki ennyire nem bírja a meleget, szóval nagyon meglep, ami történt! Próbálj meg erős maradni! Tudom, hogy nehéz! Ha úgy jobb szerezz be másik kiskutyát, hátha eltereli a figyelmed! Nekem pl ez segített. (másnap persze nem)
Törzskönyves kutya volt egyébként? Vagy szaporított? mert a túltenyésztés miatt lehetnek ilyen problémák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!