Kutyám valószínűleg hőgutát kapott meglehet menteni?
Idézet Tőled: "Biztos, hogy a melegtől, mert a kutya suliban nagyon keményen megdolgoztatta az oktató csaj és mivel Francia Bulli orra az semmi és neki ebben a melegben való munka nem kellett volna vagy csak úgy h folyamatosan hűtve van amire nem volt mód vagyis lett volna csak a csaj is el vitte a rét másik felére aztán egy 20-25 perc után hozta vissza és mondta h kicsit menjek ki vele, hogy pihenhessen aztán utána derült ki, hogy mehetünk mi haza de akkor meg már nem tudtam bevinni a többi kutya miatt a medencébe :S"
A csaj már akkor észrevette, baj van.
Jézusom! Sajnálom! Ezt szörnyű volt olvasni, nagyon drukkoltam így ismeretlenül is a kutyusnak :( Részvétem. Szörnyű dolog elveszíteni egy kutyát, pláne ilyen fiatalon.
Az oktatónak meg szépen megírhatod/elmondhatod mi történt, mert vastagon benne van ő is, ha késésről volt szó:
"Fene egye meg az oktató csajt is, hogy 8 helyett 9 re jött ha 8 ra jött volna akkor nem lenne ilyen gond mert akkor még nem volt olyan dög meleg :( "
Ez a meleg egyébként az embereket is kikészíti, nemhogy egy ilyen kis, rövid orrú kutyust :((((
Én is támogatom az ötletet, hogy fogadjatok be egy másik kutyust, rengeteget fog segíteni, nekem is segített, mikor elment az előző kutyám :(
(És ha rám hallgatsz, akkor nem nyomott orrú kutyust szerzel be, mert ha ez egyszer előfordult előfordulhat újra - sajnos. Nem tudom hol laksz, de ajánlani tudom az Illatos úti sintértelepet, rengeteg szép, kedves kutya van ott minden méretben, csak épp így alakult a sorsuk h ott kötöttek ki. Túlnyomó részben keverékek, de épp ezért szívósabbak is... )
Részvétem még egyszer és ne emészd magad, látszik az írásodból, hogy mindent megtettél érte.
nem akarom védeni az oktatót, de lehet, nem véletlenül késett, ő is emberből van, aki hibázik
gondolom még ő sem tapasztalt ilyet, hogy ilyen időtől elpusztul egy kutyus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!