Kedves Kutyások! Hogy bírjátok elviselni ezt a sok ostoba, parázós, beszólogatós kisgyerekest?
Nekem két kisgyerekem van, de kutyám is volt, így tudom, hogy melyik kutya játékos, melyik nem. Idegeimre mennek azok a szülők, akik leteremtik a kutyásokat mert a kutyájuk odaszaladt a gyerekhez játszani.
A minap is tanúja voltam egy ilyen esetnek (ráadásul mi voltunk azon a kutyás kirándulóhelyen az "idegenek"), és akkor eldöntöttem, hogy ezentúl nem hagyom annyiban a a dolgot (pláne, mivel az én gyerekeim meg szívesen játszottak volna a kutyussal). Már nagyon bánom, hogy szó szerint elnézést nem kértem az apuka otromba viselkedése miatt, de a kutyatulajjal utána összemosolyogtam, mikor elment.
Én nagyon szégyellem magam az ilyen szülők miatt. A belvárosban élünk, a zűrös kutyák pórázon vannak (nem mellesleg, ha szabadon lennének sem jönének oda, hanem pont, hogy elhúzódnak), külön játszótér van nekik és nekünk, aki nem ismeri fel, hogy milyen egy játékos kutya az magáról ad ki szegénységi bizonyítványt.
32 év alatt nem találkoztam még olyan kutyával aki rám vagy a gyerekekre veszélyes lett volna. Volt olyan, amelyiktől megijedtem, látva, hogy a gazdája is alig tudja visszafogni, de ő az én kutyámra próbált támadni nem rám.
Na csak ennyi. Szomorú, hogy ilyen sötét emberekkel kell együtt élnünk..
Kedves 30-as. Abszolút igazad van.
Akkora NAGY ARCOM van, hogy feltettem egy kérdést egy "gyakorikérdések" nevű oldalon. Továbbá én csinálok ebből nagy problémát.
Muhaha :))))))
Na, akkor én meg pont a fordítottja vagyok.
Én UTÁLOM, mikor a kisgyerek jön oda kalimpálva a kutyához, a szülő meg nem szól rá! Mentett kutyám van, nem tudom az előéletét. De ijedős. Tegnap is mentünk, állunk a zebránál erre apuka a kisgyerekkel jön, zörgetik a chipses zacskót és araszolnak felénk, tüntetőleg odébb mentem (a kutya egyet rájuk is ugatott). Átmentünk, kutya fánál szaglászik és már MEGINT jöttek célirányosan felénk, zörgetve a zacskót. Mondom nekik ne jöjjenek közelebb, az előbb is azért ugatott a kutya, mert megijed a zörgő hangoktól. Erre megfordultak és elmentek, de se bú, se bá, hogy elnézést vagy valami.
Legtöbbször én húzom odébb a kutyát, hogy bele ne nyúljon egy kisgyerek a szájába, elképesztő.
Simogatta már meg kisgyerek, de a szülővel előtte meg is kérdezték, hogy szabad-e.
en se szeretem ha esznelkul jonnenek a kutyahoz, bar itt mar a seta is gaz, 10-9 helyen orditanak a kutyak a kapuba, kiszokesen kivul eletukbe nem voltak kinn kb.
komolyan zeng az utca :S
kerdesre, bar ez bent volt nalunk, az egyik kutyam egybol haverkodos, o el is volt engedve, masik o mentett, tavoltag tarto, na 1 ismeros ugyanugy kozelitett fele, mint a masikhoz, pedig hatrahuzta a fuleit! meg idobe szoltam a sracnak, h nem kene! de ha ezt 1 futo kisgyerek teszi? o nem fog megalni...
szoval akkor nyulj mas kutyajahoz, ha megengedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!