Mikor mutassam be a kiskutyát a gyerekeimnek? Lehet, hogy túlspilázom, de a legkisebb stresszt szeretném okozni a kutyinak. Verziók lent.
Figyelt kérdés
Kb. 10-re megyünk érte, gyerekek anyósnál maradnak.
1. hazafele jövet szedjük össze a gyerekeket és ismerkedjenek meg a kutyával, ezután menjünk haza, ahol még bemutatom az idős kutyánknak.
2. jöjjünk haza, ismerkedjen meg a kutyánkkal, majd csak este hozzuk haza a gyerekeket, amikor egy kicsit már megszokta az új környezetet.
És természetesen a gyerekek nem nyúzhatják agyon a kutyust. Ha félénk lesz, akkor csak a kezemben simizhetik.
2014. máj. 30. 15:19
1/9 anonim válasza:
Szimpatikus gazdinak tűnsz :)
Én a második verzióra szavazok.
3/9 anonim válasza:
Szerintem is a második verzió legyen.
4/9 anonim válasza:
Második verzió. A gyerekek és egy idegen kutya megismerése külön-külön is nagy stressz, de egy idősebb kutyával jobb úgy találkozni és összeszokni, hogy nem zsongják körül gyerekek.
6/9 sippara válasza:
A 2. verzióra szavazok én is, talán annyit változtatnék, hogy a kicsit nem bevinném a nagy területére, hanem még kint ismertetném össze őket egy kisebb-nagyobb séta keretein belül (azért csak talán, mert nem tudom, mennyi idős a kicsi, hány oltása van, mennyire fertőzött bármivel a környéketek).
7/9 A kérdező kommentje:
9 hetes a kicsi, a nagy meg egy bamba 10 éves. :) Kertes házban lakunk (falun), így az a baj a sétával, hogy az összes kutya üvölt, mint a sakál.
Biztos vagyok benne, hogy a nagy jól fogja fogadni.
Köszönöm szépen a válaszaitokat!
2014. máj. 30. 18:52
8/9 Akiteki válasza:
Én meg azt javasolnám, hogy a gyerekekkel együtt menjetek a kutyáért. Mire hazaértek, jó kis otthoni szaga lesz a picinek a gyerekektől és a nagy kutya ezt érezni fogja rajta. Épelméjű kutya egyébként is azonnal befogadja a kölyköt és vigyáz rá. A kicsinek meg ne legyen az első stressz (költözés) utána a következő, hogy rászabadul 2-3 gyerek. Inkább fordítva, a régi helyen örül a látogatóknak és mire hazaértek már megszokja őket.
9/9 A kérdező kommentje:
Neked is köszi!
2014. máj. 30. 20:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!