Hol tudnék a gyerekeimnek olcsón brit kiscicát venni Komárom-Esztergom megyében?
Sajnos anyagilag nem engedhetek meg több 10ezer ft-ot,ezért gondoltam valaki talán segithetne!
Köszi előre is!
Fajtiszta britet nem kapsz 100 ezer alatt. Tele vannak a menhelyek gyönyörű házicicákkal, ingyen.
Sziasztok!
Köszönöm a hasznos tanácsokat,igazatok van!
Akkor elmegyünk egy cicamenhelyre és onnan választunk egyet vagy lehet kettőt,hogy ne unatkozzanak!:)))
Köszi a válaszokat!
Csak azért gondoltam erre a fajtára,mert azt olvastam,hogy jobban birja,ha a gyerekek hozzák-viszik,babusgatják,mint egy házimacska!Tudjátok van egy 9éves házicicánk,de már nem viseli olyan jól a nyüstölést,már megválassza az időpontot és amikor neki kedve van már csak akkor lehet simogatni!
Na,majd akkor örökbefogadunk egy kiscicát vagy kettőt,azt majd megszoktatjuk az állandó babusgatásokhoz!:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!