Bulaz kérdése:
Szerintetek Komárom Esztergom megyében tatabánya környékén milyen fajta állatot érdemes tenyészteni? Amihez viszonylag kis beruházás kell és keresik könnyen el lehetne adni fontos volna kösz mindenkinek írjatok!
Figyelt kérdés
2011. okt. 8. 23:07
2/9 anonim válasza:
Tatabánya egy totál halott hely.
Itt semmilyen vállalkozásba nem érdemes belefogni, mert igen hamar be fog csődölni.
Hidd el...
3/9 anonim válasza:
kutyát
a másodiknak mg üzenném, ha mindenki így áll hozzá, akkor ne csodálkozzunk, hogy itt tartunk...
4/9 anonim válasza:
Nem áll így mindenki hozzá, de látom, a saját szememmel.
Akármi megnyit, 1-2 hónap és vége.
Bármi.
Akárhol.
Itt kétféle ember van: öreg és szegény.
Az egyik nem vesz semmit, nem megy sehova, a második nem tud.
Hidd el, én nagyon boldog lennék, ha lennének normális szórakozóhelyek, éttermek, etc...
De nincs. :D
A "kínaik" mondjuk megmaradnak, arra aztán van igény...
5/9 anonim válasza:
Kutyát azon belül meg nem tudom. de malacokat is lehetne.
6/9 A kérdező kommentje:
malacba én is gondolkodtam már szted könnyen tudnám eladni őket?
2011. okt. 9. 00:11
7/9 anonim válasza:
Első vok: sztem nem, mivel Tatabányát falvak veszik körül, így ott tenyésztenek disznókat, ha valaki azt akar, tud venni, de általában nincs rá nagy igény, inkább megveszik az emberek a Tescoban va piacon, v a hentesnél, de mindegyikből van már mindenkinek tuti embere, így nem gondolom, h ez jó lenne!
8/9 A kérdező kommentje:
akkor mit ajánlanál szerinted mit tenyésszek?
2011. okt. 9. 11:22
9/9 anonim válasza:
régi kérdés azért válaszolok tenyéssz mangalicát, vagy marhát nagy rá a kereslet én legalábbis bármennyit el tudok adni belőle szerintem te is, nem az a lényeg hogy T.bánya vagy Bikkfahartyány hanem hogy jó fenntartható üzleti terved legyen magyarul célozz meg egy eladási közép árat és a világ végéről elmennek érte de előtte lapozz át egy szakkönyvet, vagy legyen egy többé kevésbe tapasztalt segítőd, a többi károgót hogy halott város meg a falvakban is tenyésztenek ezt-azt sz.rd le :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!