Lehet vhol venni "Border Collie on Board"-os autó matricát?
Figyelt kérdés
már mindenhol kerestem,de sehol nem találtam border collie-sat:((2014. máj. 29. 14:29
1/6 anonim válasza:
Google kereső: border collie on board sticker for sale .én erre a szövegre találtam boltokat ahol árulnak matricákat.
3/6 anonim válasza:
és fi a francért kell a egy teljesen érdektelen dologgal megosztani/elvonni a vezetők figyelmét a forgalomról?
4/6 anonim válasza:
Azt rak az autójára, amit akar, nehogy már egy vad idegen ilyenbe akarjon beleszólni :D
Istenem, nincs jobb dolgod?
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Első válaszoló, úgy én is beírtam a google keresőbe, de sajnos csak külföldi oldalak jönnek ki.:(
Az Ebay-al is az a baj, hogy az sajnos külföldi és nem szeretnék külföldről rendelni, mert úgy nagyon drága lenne, meg nem is annyira tudok angolul, úgyhogy meg sem tudnám rendelni.:(
Nem tudtok vmi magyar oldalt, ahonnan lehet rendelni?
2014. máj. 30. 11:47
6/6 anonim válasza:
Nincs ismerősöd, aki tud angolul és van paypal szolgáltatása? Kérdezz körbe, egy próbát megér!
1200Ft ez a matrica posta ktg-gel együtt!
(Nekem is innen van, csak bullmasztiffos.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!