A Butcher's száraz kutyatáp milyen összetételű? Hány százalék benne a hús? Milyen a fehérje-zsír arány benne?
Nyilván azért kérdeztem mert nincs lehetőségem elolvasni a csomagoláson!!!!!!!
Ennél hasznosabb válaszokat kérek légyszíves!!!!!
Habár nem értek a kutyatápokhoz, de egy jó tanácsot adnék.
Mint ahogy az ember számára sem egészséges semmilyen feldolgozott étel úgy a kutyának sem.
A kutya nem csak húsevő, hanem elég sok fajta ételt tud jól emészteni és hasznosítani
pl.krumpli, rizs is kerülhet a tálba, de az esetek nagy részében a mi ételmaradékainkat
is nagy élvezettel fogyasztják el. Tudom, a kutya nem disznó, hogy moslékkal etessük,
de hidd el, hogy nem az ételmaradék az igazi moslék hanem a kutyatáp. Abban mindenféle
ipari hulladék megtalálható. Sokszor található ezekben a tápokban csirkeliszt, szójaliszt
amit a kutya nagyon nehezen emészt. Tapasztalatom a macskámmal kapcsolatban alakult ki.
A legjobb minőségű macskaeledelekkel etettem. Idővel elkezdtek tönkre menni a fogai és egyre
betegesebb lett. Rá kellett jönnöm, hogy jobb ha olyan ételt adok neki amiről tudom hogy miből van.
Ez az állat teljesen rád van utalva ezért ne a drága tápokkal akard jobbá tenni az életét
hanem azzal, hogy kicsit több időt szánsz arra, hogy kialakíts neki egy egészséges étrendet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!