A Petissimo-ból hova tűntek a Brit tápok?
És mivel lehetne pótolni? Ami ár érték arányban kb hasonló lenne? Sajnos nekem csak innen lenne jó venni, mert 1 nap alatt kiszállítják én meg nem igazán tudok sokkal előbbre tervezni.
A Josera Regular milyen? kb árban hasonlónak néz ki viszont értékben mennyivel rosszabb?
Itt még a festivalt olvastam hogy többen jó véleménnyel vannak róla de az már jóval drágább.
Esetleg más fajta?
Ja és a kérdés ezek mekkora szemméretűek?
Jó lenne valami nagyobb szemméret mert elég habzsolós.
Én a Brit tápot a Brit.hu-ról szoktam rendelni. Szállítási idő nem tudom mennyi szokott lenni, de mindig adnak plusz tápot, ajándékot, mikor mit.
Másik kutyám Josera Festivált eszik. Nagyobb a szemmérete, mint a sima brit premiumnak. Meg vagyok vele elégedve. Regulart nem ismerem.
Szerintem a Josera tápok messze jobbak, mint a Brit, megéri a kis árkülönbözet! Egyébként még a Happy Dog-ot is kipróbálhatod:
Hát az azért nem kis árkülönbözet 7700 vs 12000 az barátok között is 4300 Ft (végül a festivált vettem meg, nem akartam kockáztatni a regularral mert nem kaptam rá választ ez meg sokaknak bevált, tényleg az optinessben még több cuccot raktak bele az nem jobb akkor mint a festival vagy hogy kell ezt nézni?)
Mindenesetre a kérdésem az lenne hogy a Regular van olyan jó mint a Brit Premium Large változata?
Illetve melyik Josera táp lenne jó egy ~30kg-os kutyának?
Azért nem bánnám ha 600Ft-ig megállna kg-ja, de majd megnézem mennyi fogy ebből lehet maradok a festiválnál vagy az optinessnél
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!