Labradort lakásban tartó gazdik! Hogyan bírkóztok meg az állandó szőrhullással?
trimmelőhurok, nem sima kefe ... fressiben tudsz venni
kiszedi az aljszőrt is: szebb is a szőre meg nem is hullik annyira
ami jó tud még lenni, az egy melegebb fürdő ... utánna 2 nap kegyetlen vedlés, de az meggyorsitja a folyamatot
Előző válaszoló vagyok....
Bocsi az előzőért csak mi is hasonló "problémával" küzdünk és szerintem nem igazán van tökéletes megoldás.....
Nekünk is labink van, csak zsemle színű, a kövünk meg fehér :) így nem látszik annyira :)
Amúgy viccet félretéve itt egy megoldás az alábbi linken... Kicsit drága, de szerintem megéri. Sok időt, és szőrt lehet megtakarítani vele :)
Nah, a linket meg elfelejtettem :D
09:01!
Én a furminatoromat 6500-ér vettem, és teljesen új, és nem hamisítvány... A másik meg... hogy a trimmelőhurok, és a Furminator különböző dolgok. A Furminatort bármikor használhatod a kutyán, trimmeléshez meg kell egy bizonyos időnek eltelnie... Furminator használata mellett nem "gyűlik" össze a felesleges szőr, mert rendszeresen használhatod... Trimmelés meg ideig-óráig néz ki jól....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!