Kiskutyát egyedül lehet hagyni délelőtt? Iskolás vagyok, és nem érek haza csak fél2-2 között.
a legegyszerűbb: törzskönyv: minek? nem kiállítási kutyát akarok. szerződés: kötöttünk. még számlát is kapok, ha elmegyek érte. egészségügyi garancia: bármilyen problémám van, visszaveszi és visszafizeti a pénzem. Én ebben nem a faj gyengítését látom. hanem azt, hogy segítek. segítek egy kiskutyán. vagy őt hoztam volna el, vagy egy másik ismerősömtől a keverék kiskutyákat. én nem azt akarom, hogy kiállítási kutyám legyen. én egy barátot akarok, aki akár egy azonosíthatatlan korcs is lehetne. azért hozom majd el, mert beleszerettem.
TÉMA LEZÁRVA!
A törzskönyv jár,nem igényelhető.Akkor nem kapsz,ha nem tenyésztő az illető.
Ha állatvédőnek hirdeted magad és segíteni akarsz,akkor ne szapis kutyát vegyél,hanem menhelyit...erről ennyit.
Kérdezd már meg a Vizslamentést meg a Magyar Vizsla SOS-t, hogy mi a véleményük a "nem szaporító" ismerősödről....
Annyira vagy állatvédő, mint egy gyepmester...
Most komolyan nem tudod megvárja azt az 5 hetet és akkor nyár elején elhozni??
Mindenkinek sokkol jobb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!