Nagyon rossza a kutyának ha otthon van egész délelőtt?
"Szerintem kutya nem való lakásba, csak kertes házba"
Majd egyszer nézd meg jobban azokat a kutyákat, akiket a kertben tartanak. Szerintem is majd kicsattannak a boldogságtól... -.-
Kérdező, semmi gond nem lesz. Szerinted mások nem járnak iskolába és nem dolgoznak? :) A kutyák addig pihennek. Megszokja, hogy délelőtt nyugi van, viszont akkor ha hazaértél sétálj vele egy nagyot. Semmi baj nem lesz!
A kutyák addig pihennek.
ha jól vannak nevelne és olyan mint pl az én kutyám...
ha nem akkor egész délelőtt vonyít és a szomszéd idegeire megy mint a szomszéd kutyája :D
Szerinted nem való lakásba, más szerint viszont igen, kedves első válaszoló. Nekem van kertem, mégis, ha teheti, akkor bent van velem a kutya. És miért? Mert velem akar lenni. Fura mi?
Kérdező: Sulis vagy, tehát lesz elég időd foglalkozni vele. Hozzá fog szokni a délelőttökhöz, miután hazaérsz, vidd le sétálni és ez legyen rendszeres. Sok tanítás, játék és séta. Reggel, mielőtt elmész suliba, egy 20 percre is leviheted, ha van időd, és akkor azt a pár órát kibírja nélküled.
Ha kölyök, akkor a szobatisztasággal lehetnek bajok, ha fél napot egyedül van. Ilyenkor akár 2-3 óránként kellene levinni.
Azonban olyan fél éves kora körül már nagyjából szobatiszta lehet.
Suli előtti fárasztással, esti nagy sétával-játékkal-tanítással és NEVELÉSSEL a kutya simán nyugiban pihen 8-10 órát, amíg a gazdi nincs otthon. Bár ez felnőtt kutyákra igaz. Kölykök rombolhatnak, rághatnak. Hagyj elől neki rágható játékot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!