Milyen labdát nem esznek meg/tesznek tönkre/pukkasztanak ki a kutyák?
Szia!
Én nemrég vettem a helyi kisállatboltban gumilabdát. A mérete hasonló egy teniszlabdáéhoz, talán valamivel nagyobb,és kemény gumi,de jócskán pattog. A német juhászom imádja, és még nem sikerült szétrágnia, pedig 3 hónapja megvan. :D
Én is a kongra szavazok. A kutyám másfél éve naponta nyúzza, és a 3 karikából csak a legfelsőt sikerült lerágnia. Pedig tényleg nyúzza azt a játékot:P
Itt egy videó is a buliról:
A teniszlabdát a kutya is szét tudja rágni, főleg, ha nála van hagyva, de méginkább a koszos, földes teniszlabda teszi tönkre a kutya fogzománcát. Az én kutyám fogai két éves korára barnára koptak a teniszlabdák miatt (két teniszpálya közelében laktunk, mindig talált labdát, ha én nem is adtam neki).
Vannak direkt kutyáknak készült tömör gumi játékszerek, labdák, azt érdemes használni.
A mi kutyánknak ilyen van:
Kemény, és van súlya, de szerintem jó labda.Most nem tudom hogy ez eleve kutyáknak van, mert én már láttam ilyet nem állatboltban is, de szerintem is-is. :)
Szivacs labda, frizbi.
Milyen labdát nyirt ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!