Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Amióta kutyám van az emberek...

Amióta kutyám van az emberek leállnak velem beszélgetni, megjegyzéseket tesznek a kutyámra (jaj de gyönyörű) és ezek az emberek többnyire lányok! Miért?

Figyelt kérdés
nálatok is hasonló a helyzet ? vagy az én kutyám ennyire szép ? tudom róla ,hogy szép de ennyire az lenne? nem értem ...
2013. jún. 30. 23:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nálam is így van,amióta van kutyum,megismerkedtem egy csomó emberrel,kutyásokkal is,meg másokkal is:))A kutya közelebb hozza az embereket:)
2013. jún. 30. 23:08
 2/12 anonim válasza:
100%
Mikor valakinek állatja van, az ember már sokkal barátságosabbnak nézi a másikat, (és ezt a lányok még könnyebben észreveszik) gondolj bele:el tudnál képzelni egy zord, barátságtalan embert kutyabarátnak? Szóval röviden:aki a kutyákkal barátságos, az nem lehet más az emberekkel sem.:);)
2013. jún. 30. 23:13
 3/12 A kérdező kommentje:
hát mondjuk én pont jobban szeretem az állatokat mint az embereket :)
2013. jún. 30. 23:17
 4/12 anonim ***** válasza:
Velem is ez a helyzet. Mondjuk en lany vagyok. Oda szoktak jonni lanyok/fiuk/fiatalak/idosebbek. :)
2013. jún. 30. 23:33
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem eddig a legnagyobb pillanatom az volt, amikor felszálltam a 40 kg-os kutyámmal a vonatra, a kutyán szájkosár volt, amitől sokan megijednek, mert azt hiszik, harapós. És erre odajön egy 30-as apuka egy pöttöm kislánnyal (kb 3 év körüli lehetett), és megkérdezte, hogy megsimogathatja-e a kislány a kutyámat. Mert ő nagyon fél a kutyáktól, de a pici mindenképp oda akart jönni hozzánk. A kutyám alaphelyzetben nem szereti az idegeneket, sem a gyerekeket(vagyis nincs vele tapasztalatunk), de én még ilyen szépen nézni nem láttam, még ő nyújtotta oda az orrát, a pici meg nevetett, ahogy beletúrt a szőrébe. Öröm volt nézni őket, az apuka meg csak nézett, hogy mit csinál a lánya. úgyhogy a kutyák tényleg összehozzák az embereket :)
2013. júl. 1. 01:56
 6/12 anonim ***** válasza:
Huh hát alapjáraton így kellene lennie hogy a kutya sok barátságot megalapoz, de sajnos velem nem így van. Nekem egy olyan kutyám van, ami nekem csodálatos, de másoknak egy: félelmetes kissé, kettő: kicsit szeleburdi, ezért félnek tőle, amikor barátkozni akar, három: nem bír megülni 2 percig egy helybe hogy megsimogassák. Ezért én soha nem tudok barátkozni emberekkel, mert mindenki inkább kitér előlem.
2013. júl. 1. 06:41
 7/12 anonim ***** válasza:
nem egy általános szabály, mert vannak olyan emberek, akik még kutyával is taszítják maguktól a többi embert (gondolj csak a rajoskodó pit bullosokra), de általánosságban igen, a kutya egy beszélgetési alap. illetve eleve segít olyan emberekkel ismerkedni, akiknek hasonló az érdeklődési körük :)
2013. júl. 1. 06:46
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez tökjó dolog,örülj neki:) A lányok meg amúgy is szeretik a kutyákak,ha meg helyes fiú vagy akkor még egy plusz ok,a kutya által könyebb veled szóbaelegyedni. :D
2013. júl. 1. 10:49
 9/12 anonim ***** válasza:
kérdező: milyen kutyád van? :)
2013. júl. 1. 11:22
 10/12 zsuzsabazsa ***** válasza:
100%

Van egy jó sztorim:

Egyik nyáron mentem a kocsimmal valahova és a másik sávban megállt egy autó és abban két jó hapsi. Hallom mikor az egyik krapek elkezd cuppogni nekem és mondja hű de szép vagy. Odanézek és látom, hogy a hátsó ülésen terpeszkedő és az ablakon kibámuló Német juhászomnak mondták a szöveget.

2013. júl. 1. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!