Tenyésztő vagy szaporító? Nem tudom eldönteni.
Én nem vennék tőlük kutyát semmiképp. Ha csak egy sötét folt van az ügyben, már akkor sem mernék tőlük hozni kölyköt, mert egy egészséges, kiegyensúlyozott kutyát akarsz te is gondolom, olyan kennelből, olyan felmenőkkel, ami visszakövethető. Én ajánlom neked a Tanmark's kennelt, vagy a Silver Dream-et. Igen, ők olyan árban adják a kölyköket, ami a csillagos eget veri mondjuk egy vásárban vett kutyával szemben, de 100%-osan megéri. Ez egy rendkívüli fajta, jó kezekből.
Egyébként azok, akik hirdetik ezeket a kölyköket, amiket linkeltél, elég primitívek, tekintve a válaszukat, amit írnak, mikor valaki csak érdeklődik egyelőre, nem pedig rögtön vinné a kutyát, akit egyébként tény és való, tényleg el akarnak hozni kocsival, nem pedig a kedves vásárlónak kell házhoz mennie. Ez valóban elég gyanús, és az is, hogy ezek a kölykök már elég nagyok, és még senki nem vitte el őket (gondolok itt például a két kanra). Holott ugye egy csomóan vannak, akik kinézték már nagyon régóta ezt a fajtát, de nincs ennyi pénzük rá. Még őket is eltántorítják a körülmények.
Szó, ami szó, én nem ajánlom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!