Ez mennyire lehet igaz?
Figyelt kérdés
Beszéltem egy nővel, akinek van egy eladó yorkshire kiskutyája és azt mondta, hogy ők nagyon szeretik meg minden, de vissza költöznek Romániába és ott nem lehet kutyát tartatni vagy valami ilyesmi és ezért ingyen eladja csak a kutya repülő jegyét kell kifizetni, ami 19000 Ft. De adna hozzá: egészségügyi kártya, egészségi
papírok, oltási könyv, szakképzési papírokat, mikrochip, törzskönyv, EU
útlevél, játékok és kiegészítők és egy kézi útmutató.
Érdekelne a véleményetek?! köszönöm
2014. ápr. 6. 12:17
11/16 A kérdező kommentje:
Hát már Romániában van, de a kutya nem maradhat ott!
2014. ápr. 6. 14:41
12/16 anonim válasza:
Hol kell kifizetned a repjegy arat?
13/16 anonim válasza:
Második vagyok.
9-es: Oké, de te személyesen "adtad volna át" a kutyát, én a kérdésből azt feltételeztem, hogy a kérdezőnek előre kellene utalni a repülőjegy összegét, és utána vinnék neki a kutyát (ami nem biztos hogy megvalósulna).
14/16 anonim válasza:
15/16 Imola Ágnes válasza:
Kérdezz rá a városra, és mond hogy egy barátod pont otlakik, elmegy érte, és elviszi neked.... Amúgy érdekelne a város, sok állatvédőt ismerek itt, nem lenne rossz lebuktatni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!