Nemrégiben volt fenn egy kérdés hogy bernáthegyi vagy moszkvai őrkutya van e képen. Megnéznétek az én kutyámat is?
Nemrég kaptam születésnapomra a páromtól egy kiskutyát, tudja hogy imádom a bernáthegyiket ezzel szeretett volna meglepni.(ez meg is történt) Viszont ahogy nézegettem a képeket kezdek kicsit elbizonytalanodni, nem együtt mentünk el megnézni a kutyákat így én a szülőket sem láttam. Nem törzskönyves így tudom hogy nem is fajtatiszta csak fajta jellegű.Melyikre hasonlít jobban a bernáthegyire vagy a moszkvaira?
De ugye megtartjátok?
Mellesleg nem lesz vele gond nagyobb korában sem.Anyu volt párjának is az van és mai napig rettentő jámbor.Igaz idegeneket nem enged be,ha önszántukból szeretnének bejönni.
Sziasztok.
Köszönöm szépen a válaszokat hazaértünk, egy kedves hölggyel találkoztam és azt mondta nyugodjak meg kisbernáthegyi:)Azt mondta picit vékonyka, de ezen már amugy is dolgozom.
Ha nem bernáthegyi lenne természetesen akkor is megtartanám, nem szaporítási célra van,családtagnak jött hozzánk, szívem nem lett volna már odaadni, annyira megszerettük.
A Bernáthegyinek nagy busa feje van, a Moszkvainak meg nem.
Vagyis a Bernáthegyinek a feje nagynak tűnik a testéhez képest a Moszkvainak meg arányos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!