Nemrégiben volt fenn egy kérdés hogy bernáthegyi vagy moszkvai őrkutya van e képen. Megnéznétek az én kutyámat is?
Nemrég kaptam születésnapomra a páromtól egy kiskutyát, tudja hogy imádom a bernáthegyiket ezzel szeretett volna meglepni.(ez meg is történt) Viszont ahogy nézegettem a képeket kezdek kicsit elbizonytalanodni, nem együtt mentünk el megnézni a kutyákat így én a szülőket sem láttam. Nem törzskönyves így tudom hogy nem is fajtatiszta csak fajta jellegű.Melyikre hasonlít jobban a bernáthegyire vagy a moszkvaira?
Az,ami a törzskônyvében van.
Ha,nincs,akkkor sztem bernáthegyi fajtajellegű keverék.
Itt a végén van egy összehasonlítás, ami alapján talán tudsz dönteni. Illetve keresd meg a neten mindkét fajta standardját, és ezek alapján nézd meg a kutyádat.
Elmehetnétek egy olyan kiállításra (akár kutyástul), ahol vezetnek fel legalább az egyik fajtából, így láthatod azt, melyikre hasonlít jobban.
Ezeket a tanácsokat tudom adni, mivel szerintem kép alapján nagyon nehéz két nagyon hasonló küllemű fajta megkülönböztetése. Meg pl az én egyik kutyám gyakran nem is hasonlít a róla készült fotókhoz.
14:14-es!!
Leírásban is szerepel Nem törzskönyves így tudom hogy nem is fajtatiszta csak fajta jellegű.Melyikre hasonlít jobban a bernáthegyire vagy a moszkvaira?
Kedves kérdező, egyszer régen én kérdeztem ugyanezt:)Vagyis az az én kérdésem volt, azota bebizonyosodott hogy egy gyonyoru bernáthegyi lány, és azota van egy gyonyoru torzskonyves bernathegyi kan kutyam is!
A Te kutyusod is bernáthegyi, 100%!
Nagyon sok torodest igenyel,de tobbszorosen adja vissza a szeretetet!Vigyazzatok rá nagyon és szeressétek!
Ez moszkvai őrkutya. Színe és fejszerkezete alapján. Egy bernáthegyi sosem így maszkos mint ez a kutya. Az a legjobb h maga szaporító vagy nagyon átvágott titeket vagy ő maga sem tudja milyen fajta kutyája van...
Sok sikert hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!