Bernáthegyi vagy Moszkvai őrkutya?
Figyelt kérdés
Olyan kérdésem lennem, hogy vettünk egy Bernáthegyi kutyát egy éve, viszont egyáltalán nem lusta kutya, de nem is bántja az idegeneket és nem tudjuk eldönteni hogy most akkor Bernáthegyi-e vagy moszkvai őrkutya. Linkelek két képet. Várom a válaszokat.
kisebb korában
2011. dec. 21. 15:17
1/18 anonim válasza:
Egséz alakos kéne de ha bernáthegyinek adták el akkor biztos az és nem moszkvai.
3/18 anonim válasza:
Hát én találkoztam már gazdival a kutyasuliban, akinek mi mondtuk el, hogy a kis hegyimentője az egy Moszkvai őr... Jó lenne egy egész alakos kép róla, de leginkább a temperamentumát kellene látni.
4/18 A kérdező kommentje:
Igazából csak szeretnénk tudni, mert ha ez ha az akkor is szeretni fogjuk. :) Itt egy kép amin jobban látszik.
2011. dec. 21. 16:05
5/18 Akiteki válasza:
Ha nincs papírja róla, akkor a keverék.
6/18 A kérdező kommentje:
a szüleinek volt törzskönyve neki nem, láttuk is őket csak nem tudjuk eldönteni :D mert mi van ha mégse az:O mert túl aktív, bár az idegenekkel nincsen baja
2011. dec. 21. 16:10
7/18 anonim válasza:
Én moszkvai őrkutyának tippelem.
8/18 Akiteki válasza:
Attól, mert láttál két kutyát, akinek állítólag van törzskönyve, még más is befedezhette a mamát. Egyébként meg a moszkvai elég ritka, nem valószínű, hogy bernáthegyiként árulnák.
9/18 A kérdező kommentje:
Értem , értem.... köszi a válaszokat. Kicsit elhamarkodtuk ezt a vásárlást, körültekintőbbnek kellett volna lennünk. Előtte egy Újfundlandink volt...törzskönyves, mivel akkor sosem használtuk a törzskönyvet, nem kellett semmire, úgy gondoltuk minek nekünk az. Mert nem volt olcsó... hozzáteszem :D hát kellett volna most is. :)
2011. dec. 21. 16:47
10/18 Barbarettó válasza:
ez egy bernáthegyi mert a moszkvai őrkutya máshogy nz ki :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!