Bernáthegyi vagy Moszkvai őrkutya?
Melyik az okosabb?(itt arra gondolok hogy melyik tanul gyorsabban és könnyebben)
Melyik a ragaszkodóbb és az ember barátabb?
köszi a válaszokat előre is!
Jellemben teljesen különböző a két fajta, ebből arra következtetek, hogy megjelenés alapján választottad őket. Szóval szerintem keresgélj még, mert lehet, hogy egyik sem illik hozzád, és ne a küllemet nézd! Én is olyan fajtát választottam, ami nem tetszett, de jellemben ez a fajta passzolt hozzám a legjobban. Aztán végül meg is tetszett természetesen. :)
Amúgy a bernáthegyi sokkal ember barátabb.
amerikai buldogom van!
az a helyzet hogy mindkettő fajta tetszik de a családom mellé nem szeretnék egy labilis kutyát
6os vagyok.
Labilissá a rossz nevelés is teheti a kutyát, nem fajtafüggő.
6os vagyok. Persze, egyértelmű, hogy jó tenyésztőtől kell választani, mert sajnos közöttük is túl sok már a szaporító... viszont simán félre lehet annyira nevelni egy kutyát, hogy az "labilis", bizonytalan legyen, amiből nagyobb problémák is lehetnek.
Családi kutyának nem való moszkvai őrkutya, ez tény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!