Fújt már le valaki kutyát gázsprayel?
engem támadott már meg moszkvai őrkutya. A gazdája véletlenül...nyitva hagyta a kaput, és az volt a szerencsém,hogy csak az egyik kutyája jött ki.
Az egyetlen bűnöm az volt,hogy a házuk előtt akartam hazasétálni, és a kutya két bokor közül már rontott is rám.
Még kutyát se sétáltattam, szóval a kutyámra se foghatom, hogy a támadást történt.
Annyi volt, hogy dobbantottam felé, ő megállt, és óriási mázlim, hogy tőlem kb 100-150 méterre egy ember volt az utcában,akinek kiabáltam, és odajött. a kutya addig végig nekem feszült, morgott, és jött felém, és én meg mit se tudtam csinálni,csak imádkozni,hogy ne öljön meg.
Mire az ember odaért, és ezt a kutya meglátta, őt megtámadta, lenyomta a földre, és elkezdte a földön cibálni, pedig az ő bűne is csak annyi volt, hogy közel ment a házhoz. Itt jelent meg a gazda,aki leszedte a kutyát az emberről, és bezárta. Semmi következménye nem lett sajnos, senki se tett feljelentést.
Ebben a helyzetben bánom,hogy nem volt nálam gáz spray, mert gondolkodás nélkül lefújtam volna a kutyát...De,ha kés lett volna nálam se lettem volna rest használni, mert itt már ember életekről volt szó, egy hülye gazda, és a kutyája miatt.
És mindezt úgy mondom,hogy a saját kutyámmal versenyekre járok,meg képeztem ki több kutyát is.
Vannak helyzetek,ahol pont nem érdekel,hogy a másik kutyával mi fog történni.
Amikor a saját életed vagy a saját kutyád a tét,akkor rohadtul le kell szarni,hogy a másik kutyának baja esik vagy sem.
De nyilván a legjobb öljék még a kutyámat és nézem,mert szegény másikat ne bántsuk már.
Gázspraytől nem fog meghalni.
Egyik ismerősöm 2 kistestű kutyáját sétáltatta,amikor egy kóbor német juhász keverék zsákmánynak nézte a kutyákat és nekik rontott,nem tudta mind2őt felvenni.Én láttam meg és én segítettem neki,felkaptam az egyik kutyát, közben belerúgtam a kóborba jó nagyot amitől kicsit meghátrált akkor ismim felkapta az másik kutyát és haza kísértem őket,a kutya jött utánunk,ránk ugrált ekkor egy férfi egy nagy bottal rávert a kutyára az meg elment.
Szóval sajnos vannak helyzetek,amikor meg kell,hogy védjük a saját kutyánk és magunk testi épségét!!!
Persze,nyilván nem a kutya tehet róla,hanem a gazdája.De a kutya is egy állat,ha bekattan akkor csak ha gyengébb jellem lehet egy kiáltással vagy egyébbel elriasztod,de ha nem az akkor bármit csinálhatsz csak akkor fogod tudni leállítani,ha vmilyen szinten kárt teszel benne!
Állatokra való spray-t vegyél, ne emberit, mert egy kutya tűrőképessége magasabb lehet.
Az előzőekhez annyit, hogy simán lehet olyan szituáció, amikor nincs más megoldás.
40%-os
Téged fújtak már le gázsprayvel? Én már lefújattam magam! Fél órára megvakulsz tőle és ennyi!
De valahol igazad is van: Mindig kellenek olyan áldozat típusú emberek, mint amilyen te is vagy. Akik inkább odaadják a rablónak a pénzt, ahelyett hogy megvédenék magukat. Akik inkább széttépetik magukat vagy a kutyájukat egy másik kutyával, ahelyett hogy megvédenék magukat.
16:
Nincs olyan, hogy kifejezetten állatra vagy emberre való spray. Különböző gázspray fajták vannak, amik abban különböznek, hogy milyen típusú gáz van bennük. CN, CS, PV/OC, CR típusúak vannak. Ezek közül a CR és a PV/OC (ez a paprika) a leghatékonyabb mind ember, mint állat ellen.
Gázsprayt meg lehet venni 1500 forintért. Veszel hármat, abból egyet kifújsz, hogy lásd milyen, meg mennyi fújásra elég van benne. Kettőt meg hordasz magaddal. Aki még ennyit sem tesz meg a biztonságáért, az tényleg abszolút áldozat típusú ember. "Only the paranoid survive." Aki hülye, haljon meg. Ezek a mondások nem véletlenül léteznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!