Van ilyen elektromos nyakörv? Ami a kutyát védi?
Nincs.
De a te kutyád mért nincs pórázon? És ha már szabadon sétáltatod te is, mért nem figyelsz rá? Tessék a sarkadra állni és megvédeni a saját kutyádat, akár azzal, hogy egyszerűen magadhoz hívod a kutyádat, akár azzal hogy szólsz a másik kutya gazdájának, akár azzal, hogy szükség esetén beleavatkozol az eseményekbe.
Csak olyan helyen szabad kutyát elengedni, ahol ő is biztonságban lehet póráz nélkül. Szerintem ez egyszerű.
Én mindig pórázon viszem ! Csak olyan helyen engedem el ami teljesen néptelen és belátni messzire. De sajnos hiába a póráz odarohan a másik és nekiesik .
Nem tudom hogy működne ,kívül vannak az elektródák és ahogy rákap a másik akkor ráz vagy távirányítós valami. Azért kérdezem hogy van e ilyen.
1# vagyok.
És hidd el nekem, szoktam gondolkozni.
Nekem is vannak kutyáim. De nem vagyok annyira életképtelen, hogy olyan helyen, ahol folyamatosan ki van téve a kutyám esetleges támadásnak, elengedjem.
Ha meg elengedem, akkor figyelek rá és nem "már a nyakát tépik szegénynek akkor néznek csak oda a vonyításra".
És ha pórázon van a kutya, akkor a kérdező is jobban tud rá figyelni és rá tud kiabálni a másikra, amikor már látja hogy közeledik, dobbantani...botot dobni... megvédeni a saját kutyáját.
Vagy ha ennyire para a környék, akkor meg csapatostul kell menni sétáltatni a kutyákat, ahol több szem többet lát és hatásosabban tud fellépni akár támadó kutyával, akár nemtörődöm gazdával szemben.
21.26
idézek:
"
Én mindig pórázon viszem ! Csak olyan helyen engedem el ami teljesen néptelen és belátni messzire. De sajnos hiába a póráz odarohan a másik és nekiesik ."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!