Fújt már le valaki kutyát gázsprayel?
Tisztelt #1!
Ha egy medve méretű kutya feléd rohan habzó szájjal, akkor nálad az első reakció, hogy a fejedre teszed a táskád? :]
nem lattam meg sehol medvemeretu kutyat habzo szajjal az utcan rohangalni. fenykepezd mar le egyszer nekem, ha megtamadna teged egy olyan(mondjuk biztos nincs ra idod, mert esz nelkul fujkalod) kutya legyszives. koszi;)
nem az elso reakciom. de teged mar nyilvan megtamadott egy olyan kutya, amit fentebb irtak, ezert olyan jol tudod. es a kutya nem tamad ok nelkul, bar ti ezt is biztosan sokkal jobban tudjatok. es biztosan nagyon jol esne nektek is, ha lefujnanak titeket gazspray-vel.
1.vagyok
hiena?! nem tudom, de nekem meg nem volt szerencsem kijutni a kozel-keletre, Egyiptomba, Marokkoba, stb azert, hogy hienaval hadakozzak. azt sem tudom, te hol harcoltal hienaval, de leirhatnad, mert kivancsi vagyok ra. es ha egyszer eljutok Azsiaba (mert ugye ott is el) feltetlen alkalmazni fogom a taska a fejre tippet, mert az nyilvan bevalik egy hienanal, te mar csak tudod. viccet felreteve:
az en kutyamat is tamadta meg masik. ket tanulsagot szurtem le :
1.nem viszel kutyat egyedul setalni
2.ha a masik kutya kozeledik, nem futsz el, hanem elzavarod, szemben allsz vele. ha akkor 12-13evesen megoldottam egyedul, a kerdezonek se fog kelleni a gazspray.
1, nem voltam egyedül.
2, most komolyan azt gondolod, hogy majd mindenki kisértettel fog 15 éven keresztül sétálgatni a kutyájával? Nehogymár az utcára ne léphessek ki ahogy akarok.
3, nem futottam el, és baromira nem érdekelte a kutyát, hogy el akarom-e zavarni. Ja persze ez nem gyakori, nekem is minden más alkalommal sikerült elzavarni a kutyákat, de elég ha egyszer megesik, akkor nem fogom sajnálgatni a másik dögöt, miközben az enyém üvölt mert a gerincét törné el éppen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!