Melyik hirdetőben lehet inkább megbízni így hirdetés alapján. Csak egyikükkel beszéltem....utolsó hirdetésnél egyébként 90 ezer ft egy kutyus. Ti melyiket választanátok?
Ahogy telefonon is beszéltük, el lehet jönni megnézni és megismerni a kutyákat és környezetüket,mert ahogy Ön sem ismeri a kutyáimat, úgy ők sem a leendő gazdit,ezért is kell a személyes találkozás, hogy mi is meggyőződhessünk róla, hogy a kutyák jó helyre kerülnek.Amint megkapták az oltást meglehet nézni őket! :) Addig is figyelemmel követheti a kicsiket,illetve a szülők,nagyszülők is leinformálhatók ezen az oldalon:
Mondjuk nekem azért gyanús ez a "for sale" is. Normális tenyésztő a kennelnevén van fent facebookon, nem ilyen profitorientált formában...
2014. márc. 30. 19:06
13/21 A kérdező kommentje:
Szia!
Igen, beszéltünk telefonon, de az kevés, gondoltam is rá, hogy valamikor a közeljövőben elmegyek és személyesen megnézem őket.
De miért törölted le a hirdetést az apród.hu-ról?
2014. márc. 30. 19:11
14/21 A kérdező kommentje:
Bocs, a jófogáson volt.....most meg, hogy kerestem, már nincs meg.
2014. márc. 30. 19:12
15/21 anonim válasza:
Én az utolsó linken már nem találtam meg a szóban forgó hirdetést. Amúgy egy kezemen meg tudom számolni, hogy a képeken látható tucatnyi kölyök közül hány néz ki valóban bullmasztiffnak...
2014. márc. 30. 20:41
16/21 A kérdező kommentje:
Utolsó hozzászóló......ha rámész a hirdető által belinkelt oldalra, ott megláthatod milyenek a kutyák. Ez volt kitéve hirdetésben is, az utolsó 2 kép azt hiszem.
Ami azt illeti a szülők egész meggyőzőek :) Még lecsekkolnám a törzskönyvet, és megbeszélném az egészségügyi garancia feltételeit, aztán mehet a menet, gyönyörű kutyák, az tény...
2014. márc. 30. 21:28
18/21 bubujakocos válasza:
Köszi a kutyák nevében is! :) meg lehet nézni mindent! Adásvételi Szerződésben pedig ami kell ,le van írva.... :)
2014. márc. 31. 07:29
19/21 Akiteki válasza:
Megmondaná valaki, mi az, hogy "fore sale"?
2014. márc. 31. 15:46
20/21 A kérdező kommentje:
Még valami, ugye ezek a kutyák tényleg, hogy első osztályú minőségűek, viheted kiállításra, tenyésztheted. Ámde nekem ilyen céljaim nincsenek. Eszem ágában sem lenne kiállításokra hordani én nem viszem ilyen nagyban a kutyatartást, tenyészteni meg végképp nem akarom....Nekem csak "hobbi" kutyusnak kell, barátnak. Úgy mint az előző kutyám, hogy legalább 12 boldog évet töltsünk el egymással. Akkor is ilyen kutyát vegyek? Mert a kedves hölgy, akivel beszéltem, ő 90-ért mondta nekem....viszont láttam 150-ért, 200-ért is. Nyilván akinek olyan szándékai vannak vele, akkor persze, hogy ad érte annyi pénzt, és nem mindegy milyen kutyát vesz. De nekem csak az udvaron, a kertben fog szaladgálni, megyünk sétálni....senki se fogja azt nézni benne, na vajon....ez a kutyus milyen vérvonalú lehet, milyen felmenői lehetnek.....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!