Ti melyik kutyát választanátok, már csak abból a szempontból is, hogy van náluk ez az örökletes diszplázia?
Figyelt kérdés
Melyik hirdetőben lehet inkább megbízni így hirdetés alapján. Csak egyikükkel beszéltem....utolsó hirdetésnél egyébként 90 ezer ft egy kutyus. Ti melyiket választanátok?
2014. márc. 30. 09:47
1/21 anonim válasza:
Ez valódi kérdés vagy az utolsó hirdetés hirdetése? :) Az összes többi hirdető szaporító, tőlük nem, nem és nem veszünk kutyát. Az utolsónál van név és adatok, leinformálható szülőkkel (pl: [link] ).
Van facebook profilja is a hirdetőnek:
Ebből nekem eléggé az látszik, hogy komolyan veszi a tenyésztést, és fontosak neki a kutyák...
2/21 anonim válasza:
Egyiktől se vennék kutyát. Normális, megbízható tenyésztő nem hirdeti magát ilyen oldalakon.
3/21 anonim válasza:
Az előzővel értek egyet, nekem is bullmasztiffom van és én sem igy vettem. Az ilyen vásárlásokról meg hallotta már elég érdekes történeteket úgy hogy én sem ajánlom.
4/21 anonim válasza:
Az utolsó előtti kiskutyákat elmennék megnézni. Ha minden rendben van, akkor lehet, hogy hoznék egyet.
5/21 A kérdező kommentje:
Kösz szépen....eddig is bizonytalan voltam....most még inkább...
2014. márc. 30. 10:41
6/21 anonim válasza:
Nem bizonytalankodni kell, hanem apróhirdetési oldalak helyett rendes kennelek weboldalait nézegetni. Érdeklődj a tenyésztőktől a kutyái egészségi állapotáról, szűréseiről (mutassa is meg a papírjait, mert ugye messziről jött ember azt mond, amit akar), látogass el hozzájuk, nézd meg a kutyákat, a tartási körülményeket, és ha találsz egyet, akiben megbízol, meg a kutyái is tetszenek, akkor jelentkezz be nála egy kölyökre. De az apróhirdetéseket felejtsd el, jó tenyésztő nem szorul rá az apródra meg a jófogásra, a szaporító meg nem törődik az örökletes betegségekkel és egyéb apróságokkal, amik aztán megkeseríthetik a kutyád, és ezáltal a te életedet is.
7/21 anonim válasza:
Én ilyen helyről nem vennék, akik ilyen oldalakon hirdetik a kutyákat.Mi is ilyen helyről vettük régebben, persze tiszta bolhás volt....
8/21 anonim válasza:
Már volt egy kérdésed erről, oda belinkeltem az utolsó linken szereplő kölykök tenyésztőjének a honlapját. A többi felejtős.
9/21 anonim válasza:
utolsó az igazi tenyésztő, a többi csak szaporító szóval felejtősek!
10/21 anonim válasza:
Szerintem az utolsónál érdemes lehet érdeklődni, mert tenyésztőnek tűnik. A többi felejtős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!