Diszplázia szűrés hogy zajlik?
Nekünk is altattak. De az orvos már tisztán látta ahogy ment, hogy diszláziás és mi is láttuk, szóval egyértelmű volt. Annyi, hogyha diszpláziás akkor plusz megerőltetés csak ront a helyzeten. Szóval ne futtasd biciklivel, ha már futsz vele és ő úgy érzi, hogy elfáradt és sétálna akkor álljatok le. Ha játék közben elfáradt akkor is elég volt ennyi. Nem jelent semmit, hogy te jól tartod vagy nem. Ha diszpláziás diszpláziás. Örökölte. Mi jól tartottuk, de mégis diszpláziás. Nekünk Ó németjuhászunk van és neki is mentesek voltak a szülei, viszont anyai agon a nagyszülő sajnos nem. Ha nem diszpláziás, akkor nem kell semmin változtatni.
Nálunk volt egy öreg németjuhász és neki a végén annyira fájt már, hogy csak húzta a hátsó lábait. Ő diszpláziás volt és kíméltük pedig. Félek, hogy ennél a kutyánkál is ez lesz, hiába kíméljük!
Mennyi idős a kutyád?
Az orvos azonnal látja, jó, vagy sem a csípő.Könyökét is nézesd meg.
Futtatni még nem futtattam eddig, annyit futott amennyit magától akart. Játékban sem hajtottam túl, ha elfáradt a sétában akkor is mentünk haza. Viszont én úgy tudom, hogy nem csak az számít örökölte-e vagy sem, nagyon is fontosak a tartási körülmények. De ezt csak olvastam, mint látható egyáltalán nem értek hozzá, ezért is érdeklődök itt.
Éppen most lett egy éves a kutyus, ezért akarjuk most vinni mert mostanra már biztosan látszik ha gond van. A csípőt és könyököt lehet kérni egyszerre? kicsit félek az altatástól, mert tavaly kétszer is volt altatva, (ivartalanítás miatt de ez egy hosszabb sztori miért kétszer) nem lesz ez sok neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!