Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen indokokkal lehet el...

Milyen indokokkal lehet el altatni egy kutyát?

Figyelt kérdés
Ha agresszív és támadni szokott a család tagokra.

2014. márc. 22. 11:32
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Első körben ivartalanítják és a szakembereik foglalkoznak vele.2 fajtamentés is működik,ha akarod elküldöm a számukat PÜ.
2014. márc. 22. 14:42
 12/25 A kérdező kommentje:
írtam h egyrészt a családom többi tagja nem engedné h oda adjam valakinek. de itt meg nem tudna meg javulni nem értenek a kutya neveléshez.
2014. márc. 22. 14:47
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Azért ilyen mert sz***rul lett nevelve. Az hogy a szukáid nem ilyenek az nem azt jelenti hogy annyira pro vagy kutyanevelésből hanem azt, hogy azok könnyű kutyák voltak. Saját bizonyítványodat állítod ki azzal, hogy egyszer kifogsz egy nehéz kutyát és ahelyett hogy nevelnéd egyből elaltatod. Gratulálok, inkább keress neki normális gazdát.
2014. márc. 22. 14:48
 14/25 anonim ***** válasza:
Te se értesz hozzá már bocs. :D
2014. márc. 22. 14:48
 15/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a le idoótázást még én vagyok az ? mikor írtam h én hiába mondom nekik h ne hizlalják már azt a szerencsétlen kutyát és ne féljenek, meg ne hadják rá h támad. Nem engedik h tegyek vele valamit is! Aszt hiszitek h én nem magyaráztam nekik ezt évekig?
2014. márc. 22. 14:52
 16/25 A kérdező kommentje:
Igen kifogtam egy nehéz természetű kutyát oda adom majd valakinek aki normálisan tudja nevelni! Én is tudnám de itthon nem lehet mert nem hatják mint nem lehet ezen felfogni?
2014. márc. 22. 14:58
 17/25 anonim ***** válasza:
Az előbb mondtad hogy nem hagyják, hogy másnak add te nagyon okos! Ha szerencsétlen normális helyre került, mindenképpen ruházz be egy helyesírási szótárra!
2014. márc. 22. 15:00
 18/25 A kérdező kommentje:
Te nagyon okos valóban ezt mondtam és mi ezzel problémád? úgy látom nehéz fel fogni!agyilag de a sértegetés az nagyon megy okoska
2014. márc. 22. 15:03
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Remélem nem találtok egy orvost sem aki elaltatná, és rátok szállnak az állatvédő szervezetek is... pfff, milyen emberek vegetálnak, agyam eldobom... szégyelljétek magatokat!!!
2014. márc. 22. 15:13
 20/25 A kérdező kommentje:
Rám tuti nem, nem miattam lett ilyen..
2014. márc. 22. 15:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!