Érdemes lenne már kint altatni?
Szia. Az én kutyám 5 hónapos volt, mikor kint hagytam éjszakára, de én szoktatgattam hozzá, hogy eleinte még csak 8-ig volt kint, aztán 9-ig,10-ig, végül éjfélig. Aztán akkor hagytam kint végleg, amikor reggel, abban a szobában amiben aludt, fogalmam sincs, hogy hogy felmászott az ablakpárkányra, ami virágok ott voltak leverve a földre, és ő ott aludt, és amikor fölkelt, akkor szembe ült az ablakkal, és bámult kifelé. Neki így nézett ki az utolsó éjszakája bent, bár nekem annyival könnyebb volt, hogy kint amúgy is volt már egy kutya, aki estére nincs beengedve, és így tudom, hogy a kicsi se volt egyedül, meg már a nagy se. Szóval tudtam, hogy a nagy védi a portát, így a kicsit is, ezáltal biztos, hogy nem lopják el:)
Amúgy szerintem nyugodtan hagyd kint estére, de figyelgesd, hogy miket csinál, meg ha úgy érzed engedd be.
Nekem az első éjszakája kint a kutyának álmatlanul telt, mert mindig mentem leskelődni az ablakhoz, hogy mit csinál, megvan-e még, jól van-e:)
De én amúgy is mindent túl aggódok, ami a kutyáimmal kapcsolatos.
Én is nagyon aggódós vagyok:) Általában 9-ig van kint, de ezt is fokozatosan növeltük. Volt, hogy édesanyám 11-ig kint hagyta, és mint kiderült, el is aludt. A házához is hozzászokott, szeret bebújni.
Sokan mondják, hogy a kapcsolat miatt jobb, ha a kutya bent alszik még velünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!