Pároztatásnál a kant kell nőstényhez vinni, vagy fordítva?
Szerintem, a kérdező az a tipikus eset, akit nem fogunk tudni meggyőzni. Nem is tépem a szám, fölösleges. Ha nem hatott meg a link, akkor mondhatunk mi bármit is.
De akkor még egyszer, hátha, bár nem hiszem, hogy lesz eredménye. Azért reménykedem:
Olvass el minden sort figyelmesen és elemezd a mondanivalót.
Ha ez nem használ, akkor semmi. :(
Az én kutyám kan.Ezt szögezzük le, mert emiatt jön a legtöbb mocskolódás.Pont ilyen gondolkodású embereknek nem szabadna kutyákkal foglalkozni, akik tárgyként néznek az állatra, eszköként használják, betanítják, mint a robotot.Nekem ő egy társ, aki igényeli a törődést, szomorú mikor elmegyek munkába, és csak magának akar, odaadó és hálás.Törzskönyvről pedig annyit, hogy az, hogy egyik állatnak nincs törzskönyve még nem jelent semmit.Sok tenyésztő egy idő után rájön, hogy nem éri meg ezzel árulni, mert sokak nem használják ki. Általában az vesz törzskönyves kutyát, aki vadász pl., vagy olyan tevékenységet folytat az állattal, amihez szükséges.Sok a felelőtlen gazdi, akiknek a kutyáik egész nap csavarognak, kóborolnak, innen származik a menhelyi kutyák 90 százaléka.
Úgy sem fogunk ez ügyben dűlőre jutni, kiméljenek a beszólók, és különben sem ez volt a kérdésem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!