VoodooMarley kérdése:
Hogyan es mivel szoktassam at a kutyakojkoket anyatejpotlorol szaraz tap-ra? Meg mikor a legalkalmassabb?
Figyelt kérdés
A kiskutyakat talaltam, en etetem mar oket majdnem harom hete. Mult csutortokon nyitottak ki a szemuket ugyhogy valoszinu hogy aznap szulettek amikor megtalaltam oket.2014. márc. 18. 15:00
1/5 anonim válasza:
és az anyukájuk azóta is hiába keresi őket na de a kérdésre a válasz inkább konzervet adj nekik a száraz tápot meg csak beáztatva
2/5 anonim válasza:
Még várj a hét végéig. Ha már képesek járni, megtartani magukat a négy lábukon, akkor vegyél starter tápot. Azt forró vízben áztasd, amíg pépessé nem válik. Eleinte inkább folyósabb legyen, majd lehet sűrűbbre hagyni fokozatosan. Először csak nyalogatni tanulnak meg úgyis.
3/5 anonim válasza:
Ne adj nekik konzervet, teljesen felesleges! Víz+moslék, inkább jó minőségű száraz tápot vegyél ami nem Chappi, Pedigree és társaik mert az nem jó! 6 hetes korukban szerintem lehet kezdeni, és annyi igaz az első válaszoló hozzászólásában hogy áztasd meleg vízbe előtte és nyomkodd szét villával!
4/5 anonim válasza:
Ja, nem teljesen áttérni eleinte. Cumiztatás előtt mehet a táp. És mindig kevesebb anyatejpótlót kell adni, ahogy egyre többet esznek a tápból.
Eleinte az anyatejpótlóval lehet áztatni a tápot is.
5/5 A kérdező kommentje:
koszonom, sokat segitettetek!
2014. márc. 18. 17:23
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!