Óriás shnauzer való panelba? ,
megfelelő körülmények között gyakorlatilag bármilyen fajtát lehet tartani panelban, mert a meleget és a kényelmet minden kutya szereti, és ha a mozgásigényét és az intellektuális szükségleteit is ki tudja elégíteni a gazdi, akkor nincs gond...de általában ez nem szokott sikerülni, csak mondjuk olyanoknak akik a kutyával dolgoznak (őr, vadász, stb.) vagy természetjárók.
Egy hétköznapi, 8 órás munkarendű embernek inkább nem való, hacsak nem váltott műszakban dolgozik egy családtaggal és mindig van aki kutyázzon.
HA megfelelően foglalkozol vele, szerintem lehet. Nekem közepes van, (40 nm-es gangos házas lakásban lakunk) de nem a méret a lényeg azt gondolom. Mi gond nélkül megvagyunk, van, hogy napi 10-12 órát egyedül van a kutya, de azért ez ritka, amúgy viszont kutyaiskola minden hétvégén, gyakorlások, bemutatók, kirándulás, és amúgy is mindenhová velem jön. Így lehet.
Nam tudom ki írta már, hogy az állatorvos mondta ezt a falkavezéres dolgot....hát üzenem, hogy ez nem schnauzer tulajdonság, hanem kutya tulajdonság, meg nem is egészen így van, de mindegy:))))
Ja és trimmelős kutya, tehát nem hullat szőrt! király:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!