Puli élhet panelba?
Nagybáttyám elkezdett pulikat tenyészteni most lesz az első alom és mondta ha kell szivesen ad egyet ingyen bár akkor nem lesz tk meg semmi de azért fajtatiszta puli ingyen nem rossz
csak a baj az h panelba lakom hogy viseli a puli a panelt és a panel a pulit
kölyök lenne ugye tehát megnevelhetném h ide oda ne mennyen meg ilyenek de azt hallottam h a szőre lassan szárad így elég büdi bent ha mondjuk a sétánál elkapja az eső..
szerintetek merjem tartani panelba
mindent tudok neki biztosítani tehát le lenne fárasztva meg minden
Elég nehéz panelban tartani, két okból.
1. A pulik nagy része nagyon ugatós.
2. Hihetetlenül nagy a mozgásigénye.
a szülők annyira nem ugatósak max a szuka picit nemtom ez mennyire számít bele
lemozgatva le lenne abba nincs hiba
azt is hallotam h a kaki a szőrére rátapad és összeáll nem tud kakálni ez igaz? mondjuk lehet azt a komondornál olvastam
Egy ismerősömnek van pulija, családi házban laknak. Van kutyabejáró, de nagyon ritkán megy ki a kertbe, ahogy írták, mindig a gazdi sarkában van a lakásban, ott alszik az ágyuk mellett.
Persze naponta 2-3 alkalommal kijárnak vele sétálni, de nincs olyan hatalmas mozgásigénye.
A szőre csodálatos, gyönyörű, földig érő rasztái vannak, évente 1-2 alkalommal megfürdetik, de pont a minap szippantottam a szőrébe, és nem volt egyáltalán büdi.
ez jóhír köszi
azt tudom hogy mindig a sarkamban van mert ami ott van mamáméknál az ha ott vagyok minenhova jön utánam pedig nem én vagyok a gazdija
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!