Ha nincs penzem royal caninra ne tartsak kutyat?
Nekem is dolgozik sok ismerősöm "elismert" szalámigyárban, mivel itt a városban pont van egy (aki nemzetközi piacra is terjeszt). Pontosan jól tudom mi megy ott és főleg miket forgalmaznak párizsi, illetve virsli néven. Éppen ezért mondtam, hogy családon belül is igyekszünk megválogatni azt, hogy milyen ételt veszünk meg, a kutyáknál is ez lenne a természetes.
A kolbászba kerül só és fűszerpaprika minimum. Ezenfelül mindenki ízlése szerint fűszerezi még ezzel azzal, tehát senki NEM mondhatja, hogy nincs benne fűszer, mert az meglehetősen fura kolbász lenne. Egy kutyának ennyi sóra sincs szüksége, illetve a fűszerpaprika sem éppen az ő gyomrukba való, a többiről meg nem is beszélek.
Én azt mondanám a hús mellé adjál nekik néha zöldséget is!
Senki nem ágált azért, hogy prémium táppal etesd a kutyádat, sokan mondták azt is, hogy a nyers etetés is oké. Önmagában viszont a pedigree szerintem sem elég jó. Ha ezt kiegészíted egészséges és tápláló ételekkel, akkor oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!