Ha nincs penzem royal caninra ne tartsak kutyat?
Végülis az emberek is elélnek teszkós vislin meg párizsin, csak épp az öregkoruknak búcsút mondhatnak.
Amúgy nyers etetéssel egészséges lenne a kutya, és még a pedigrénél is olcsóbb. Plusz a jó minőségű táp is olcsóbb a pedigrénél és társainál, mert sokkal, de sokkal kevesebbet kell belőle adni.
Én se prémium táppal etetem őket.
Kövezzetek meg. Szeretem a kutyáimat és ennyi.
De nem vagyok milliomos. Ez van :(
Azt magyarázd meg nekem, hogy hogy van az, hogy a pedigreet megengedheted magadnak, de a Britet nem, amikor előbbi utóbbi másfélszeresébe kerül étkezésenként?
Egyébként pedig igen, büszkén vállalom, szerintem annak, aki nem képes neki megfelelő, egészséges táplálékon felnevelni és tartani a kutyáját (vagy a gyerekét), annak ne legyen. Erről szól a FELELŐSSÉG, hogy nem a saját önös érdekeimet nézem, hanem azét, akiért felelősséget vállaltam. Márpedig ebben az esetben a normális táplálás, mozgatás és ellátás a MINIMUM. A nyer is olcsóbb, mint a pedigree, csak meló van vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!