Milyen kutyafajtát ajánlanátok?
A segítségeteket szeretném kérni. Venni akarunk egy kutyát, csak még nem igazán döntöttük el, hogy milyen fajtája legyen. Ajánlanátok pár fajtát ezekhez a viszonyokhoz?
Elég nagy kertünk van, rengeteg fával, növényekkel (egyik sem mérgező). Napi több, hosszabb sétával is tudnánk szolgálni neki. A kertben lakna, de ha kistermetű mellett döntünk, jöhetne a lakásba is. Egy barátságos fajtára vágyunk, aki szereti a gyerekeket, lehet makacs is, legalább lefoglal minket, amíg megneveljük :) Természetesen a könnyebben tanítható fajtákra is nyitottak vagyunk. A lányom agility-zni is akar vele, hogyha lehetséges.
Én gondolkoztam már a labradorban, aussie-ban, border collie-ban és ilyenekben.
Ti miket ajánlotok?
Köszi!
Így van, a kislányodra is kell, hogy hallgasson, ezért valami echte családi kutya lenne a legjobb.
Ír szetter, goldie szerintem eddig elég jó ajánlat, esetleg egy cocker spániel, vagy mudi, utóbbi kettőben azért akadhat kihívás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!