A segítségeteket szeretném kérni. Venni akarunk egy kutyát, csak még nem igazán döntöttük el, hogy milyen fajtája legyen. Ajánlanátok pár fajtát ezekhez a viszonyokhoz?
Elég nagy kertünk van, rengeteg fával, növényekkel (egyik sem mérgező). Napi több, hosszabb sétával is tudnánk szolgálni neki. A kertben lakna, de ha kistermetű mellett döntünk, jöhetne a lakásba is. Egy barátságos fajtára vágyunk, aki szereti a gyerekeket, lehet makacs is, legalább lefoglal minket, amíg megneveljük :) Természetesen a könnyebben tanítható fajtákra is nyitottak vagyunk. A lányom agility-zni is akar vele, hogyha lehetséges.
Én gondolkoztam már a labradorban, aussie-ban, border collie-ban és ilyenekben.
A staffik is csodás kutyák,viszont nem tarthatóak csak kertben ráadásul elég kemény és magabiztos gazdit igényelnek.
2014. márc. 7. 12:36
23/33 anonim válasza:
Valamilyen szetter, vagy boxer esetleg ? :)
2014. márc. 7. 15:18
24/33 anonim válasza:
Borderrel nagyon megküzdhetnétek napi több hosszabb sétával ..... nekem van egy borderem és reggel 30 perc séta , heti 3 agility , 1 óra tanulás/elméleti játékok , utána fél óra kocogás és 1 óra, 30 perc frizbi, fél óra séta, 20 perc úszás, 30 perc séta kellett ahhoz, hogy nap végén fáradtan merüljön álomba.
2014. márc. 7. 19:24
25/33 anonim válasza:
én inkább a skót juhászt ajánlom
2014. márc. 7. 19:25
26/33 anonim válasza:
a kocogás után 1 óra sétát akartam írni és azt hogy az enyém munkakutya..és én is a skótot ajánlom
2014. márc. 7. 19:26
27/33 anonim válasza:
Kérdező, majd megírod, mit választottatok? :)
2014. márc. 7. 21:12
28/33 A kérdező kommentje:
Persze ^^
Köszönöm a sok választ. Elég nehéz lesz választani, hogy egyre több olyan kutyafajtával akadunk össze, aki nagyon szimpi... :) Most a husky is felötlött. Arról mit gondoltok?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!