Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Segítség MELYIK fojtó nyakörv...

Segítség MELYIK fojtó nyakörv a jobb?

Figyelt kérdés

Két típust néztem ki, nekem a láncos tűnik praktikusabbnak, de érdekelne más véleménye is!

[link]

[link]

2014. febr. 25. 21:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

"már a gondolattól is ideges vagyok hogy világgá szalad"

Nem szabad!!! Egy kutya nem szalad világgá ok nélkül! Menhelyi kutyákkal foglalkozom és egész hamar alakul ki komoly kötődés, és válnak nagyon ragaszkodóvá, HA határozott, de igazságos vagy. Bízz a kutyádban, mert ha nem, azt megérzi!

Ami a húzást illeti, az ellen pont nem biztos, hogy a fojtó kell, a forgolódós technikát, ha jól csinálod, hamar megtanulja. A fojtó ettől még hasznos kiképzőeszköz, de én pont erre kevésbé használom, de nincs kifogásom az ellen, aki másképp csinálja, csak érje el a célt, és ne úgy, hogy végig megfojtod.

2014. febr. 27. 07:13
 12/17 A kérdező kommentje:

Köszi szépen!

A fordulós tecnikát gyakoroljuk, kicsit jobban sétál már :)

Igazából azért idegesít a gondolat, hogy elszalad, mert nagyon szeleburdi. Pl. meglát az utcában 30 méterre egy másik kutyát és már nyafog meg húz, hogy menjünk oda (mindenkivel játszani szeretne). Ha meg véletlenül kibújik és elszalad oda, valószínűleg nem nézne szét az úttesten, h jön-e valami kocsi :/ (Belvárosban lakunk.)

Kötődés már van és egyébként jól viselkedik.

Most már fixen nyakörvvel sétáltatom (előtte hámmal kellett mert megfázásos köhögése volt meg fulladozott), remélem hamar megérti a lényeget :D

2014. febr. 28. 15:34
 13/17 anonim ***** válasza:
18%
Fenét van kötődés. Akkor nem hagy faképnél, különösen nem engedély nélkül. De azért sok sikert, és ha sokat foglalkozol vele, majd lesz. Bár ahhoz, hogy ne hagyjon el, kevés az, hogy szereted, és sokat vagy vele. Ahhoz tisztelet is kell.
2014. febr. 28. 21:33
 14/17 A kérdező kommentje:

Az ilyen cinikus hozzászólásokra nem vagyok vevő, utolsó. Nem babusgatom agyon, elég keményen fegyelmezem. Amiért a többiek a családban csak nevettek (felugrál ha kaja van a kézben) én azért is rászóltam, nem is csinálja már.

Ahhoz képest, ahogy eleinte jött pórázon, már nagyon sokat haladt.

2014. márc. 16. 19:45
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Nem számít, hogy vevő vagy-e rá. Nem is neked írom elsősorban, hanem annak, aki vevő rá. Te itt egy ugyanolyan senki vagy, mint én, én se döntöm el, te milyen butákat kérdezhetsz, te se szólj bele abba, hogy mit kell válaszolni a kérdésedre!
2014. márc. 17. 10:54
 16/17 anonim ***** válasza:
akumi válaszát fogadd meg .
2014. márc. 17. 19:31
 17/17 A kérdező kommentje:

16. Oké, köszi!

15. Látom nem jutott répaföld vagy csak unatkozol..

" te milyen butákat kérdezhetsz,"

Mégis mitől lenne ez buta kérdés?! Kikértem a véleményt két nyakörvről, ami félfojtó (Ó, esedezem bocsánatodért, amiért fojtónak írtam...), de látom ez is felháborító, te szentséges atyaúristen, hol tartunk... Nagyon besavanyodott ember lehetsz. Remélem a napos idő jó hatással lesz rád, a gazok is szépen nőnek már :D

Várj, küldök neked valami vidámat (tényleg nézd meg!):

[link]

2014. márc. 18. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!