Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Jó lenne két Dobermann! De...

Jó lenne két Dobermann! De nincs kedvem kutyapiszkot szedni meg minden ilyen hülyeséget. Szerintetek ha fizetek valakinek megcsinálja helyettem?

Figyelt kérdés

Én csak azt akarom, hogy ott simogatom majd őket, meg labdázok velük, és néha elmegyek velük a rétre és játszunk!

ezt a képet akarom látni, ha kinézek az ablakon: [link]

Szerintetek ha fizetek valakinek, hogy szedje fel a kutyaszart, vigye kutyaiskolába, meg sétáltatni őket, lehet nekem is kutyám?

2014. febr. 24. 19:01
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

igazad is van !

elméletileg ,és technikailag megoldható .

a kutyáid képzése, a kutyaszar felszedése nálatok az udvarban ,stb . ez mind megoldható . komoly neveléssel-képzéssel,talán még az is ,hogy te a tulaj játszhassál a saját kutyáiddal . de ennél többet, esetleg azt ,hogy a kutyák szót is fogadjanak neked , vagy ,hogy a játékon kívül képes legyél irányítani is őket, na az már nem megy.

viszont gyanítható, hogy ,ha van párod,akkor az aki a kutyáidat képzi , őt is megcsinálja . ez tuti, mert ilyen kérdést csak egy töketlen képes írni:)

két dobi :):) 1 éves korukra te lennél a vacsorájuk :)

dominancia koma - dominancia, ne ez az ami neked nincs :)

2014. febr. 25. 18:43
 22/23 anonim ***** válasza:
56%
Nemhinném, hogy 1 év kéne hozzá... 6hónaposan a kis makacs hülyeségeivel úgy a fejére nőne, hogy 1 hónap múlva komolyabb sérüléseket okozna... Ketten meg csak erősítenék egymást, ami azt jelenti, lenne 2 gyönyörű időzített bombája. Az más kérdés, hogy a kinti tartás miatt 1éves korukra lenne egy vagon eü problémájuk...
2014. febr. 25. 19:32
 23/23 anonim válasza:
nem ajánlom úgy a kutyákat hogy ehhez van kedved ehhez nincs az a kutyának se jó szerintem
2014. júl. 23. 13:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!