Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Jó lenne két Dobermann! De...

Jó lenne két Dobermann! De nincs kedvem kutyapiszkot szedni meg minden ilyen hülyeséget. Szerintetek ha fizetek valakinek megcsinálja helyettem?

Figyelt kérdés

Én csak azt akarom, hogy ott simogatom majd őket, meg labdázok velük, és néha elmegyek velük a rétre és játszunk!

ezt a képet akarom látni, ha kinézek az ablakon: [link]

Szerintetek ha fizetek valakinek, hogy szedje fel a kutyaszart, vigye kutyaiskolába, meg sétáltatni őket, lehet nekem is kutyám?

2014. febr. 24. 19:01
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
De a menhelyeken nicnsenek dobermannok! Már végig néztem. Van de az ilyen keverék, alig hasonlít ezekre a szépségekre!
2014. febr. 24. 19:46
 12/23 anonim ***** válasza:
91%

A kutya nem játékszer amivel "csak játszani akarok". A kutya egy élőlény aki fegyelmet, mozgást és komoly foglalkozást igényel, jóban-rosszban, legalább 10 évig.

Ez a felfogás amilyen a tiéd kb olyan mint az unokahugomé, csak ő máltait szeretett volna nagyon. A szülei aztán meglepték a szülinapjára ilyen interaktív játék kutyával, na kb az lenne való neked is, az gombnyomásra ugat meg van hozzá ilyen kis műanyag csont amit ha elé tartasz akkor lépked is, simogatni, szeretgetni is lehet. Gyakorlatilag telesen megfelelne a te igényeidnek is, csak épp egy dobis kiadásban.

2014. febr. 24. 19:49
 13/23 anonim ***** válasza:
89%
Beszélj egy tenyésztővel, kérd meg hogy elmehess megnézni a kutyáit. Kérdezd meg mivel jár a kutyatartás, mennyi áldozat, mennyi szabadideje van a kutyái mellett... Rögtön elmegy a kedved az egésztől, kicsit felnyitja talán a szemed, és még kutyázhattál is.
2014. febr. 24. 19:55
 14/23 anonim ***** válasza:
78%
Vegyél két nagyméretű plüsskutyát. Nem kell utánuk a kutyasz*rt szedni, és még játszhatsz is velük! Komolyan a falra tudnék mászni az ilyen kérdésektől! Neked élő állat NEM VALÓ.
2014. febr. 24. 20:18
 15/23 anonim ***** válasza:
83%

Kedves kérdező!

Én meg egy német dog méretű dobit szeretnék, meg azt, hogy akkorát szarjon, mint egy csivava... Továbbá hogy kupírozott füllel szülessenek és kivigyék a szemetet meg főzzenek rám...

Egyébként ha te találsz 2 olyan dobit, amiknek ez a mennyiségű foglalkozás elég (labda dobálás) és kifizetsz értük minimum 2x 120 ezret, én esküszöm megyek neked szart szedni ingyen!

2014. febr. 24. 20:21
 16/23 anonim ***** válasza:
84%

Persze az ajánlatomnak van feltétele: éld túl a 2 kutyát 6hónapos koruktól 1 éves korukig sérülés nélkül. Ha sikerül, én komolyan elmegyek veled.

Csak mondom, nálam anyám egész nap a kutyával van, de annyira szarik a fejére, hogy szörnyű... Ő kb annyit csinál vele, amit te leírtál és annyit ér el vele, hogy ha leszidja, a kutya vagy semmi érdeklődést nem mutat, vagy ugat rá...

Szerintem neked leszednék a hajad az első 4 hónapban és annyit kártékonykodnának az udvaron, hogy ha nem ők, te szednéd ki a saját hajad...

2014. febr. 24. 20:27
 17/23 anonim ***** válasza:
89%
eleve ott bukott a dolog, "ha kinézek a kertbe". A dobermann nem kerti kutya. Gyere át, labdázhatsz a kanommal, meg a szukámmal is. Még a kutyáktól is elmegy a kedved, annyira intenziv a dolog:)))
2014. febr. 24. 20:49
 18/23 anonim ***** válasza:
86%

Akkora kamu a kérdés, hogy kiveri a szemem... Ekkora tulok ember nem létezik... illetve nem létezhet... Telibe Tajgetosz-szindrómás...

Ha meg nem kamu, kedves kérdező!

feküdj le az ágyadba, fordulj a bal, majd a jobb oldaladra egymás után és ezt a mozdulatsort kérlek addig folytasd, míg úgy akarsz majd kutyát, hogy minden "kellemetlenséggel" együtt... Dobit meg első kutyának ne vegyél ha kedves az elméd épsége. Imádom, szeretem az enyémet, a világ legjobb kutyája, de nem éri be napi fél-1 óra labdázással meg szeretgetéssel. Meg nevelni sem úgy megy, hogy "ejnye Buksika nemáááár"

2014. febr. 24. 21:16
 19/23 Firestorm ***** válasza:
72%

Tipikus külsőségből menőzésből tartani kutyát undorító.

Nekem is mekkora menő lett volna azt mondani,hogy van egy Moszkvaiőrkutyám,csak azért mert ismerősömhöz átjártam elvittem sétálni néha és játszottam vele,illetve tanítgattam.

Neked plüss kutyus vagy az a tudod ilyen elemes kutyus való amit,ha bekapcsolsz ugat,meg megy illetve bukfencezik.Tökéletesen illene hozzád.A dobikhoz alapból következetes gazda kell,szeretnek makacskodni,a legrosszabb esetben még neked is mennének,ha nem foglalkozol velük,nem szocializálod,nem tanítod és fárasztod őket.Emiatt van ennyi emberrel ellen irányuló kutyatámadás,mert szegények nem megfelelő kezekbe kerülnek aztán rátámadnak az emberre és szegény állat issza meg a levét,mivel vagy kilövik vagy elaltatják.

2014. febr. 25. 09:13
 20/23 anonim ***** válasza:
72%
Firestorm jól mondja! Pont az olyan gazdik miatt vannak megbélyegezve egyes fajták, mint te. Ha nem foglalkozol vele, minek neked kutya? A plüsskutyával menőzz. Ha csak simogatni akarod, arra tökéletes. Vagy menj a szomszédodba kutyát simogatni. Egy dobermannal nem így kell bánni.
2014. febr. 25. 11:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!