Kutyám füle valószínűleg begyulladt. Mikor múlik el?
Valamikor nagyon piros (olyankor aloe verás készítménnyel kentem) valamikor pedig elmúlik a pirosság.
Valószínűleg víz ment bele, attól gyulladhatott be meg esetleg a hideg levegőtől (?). Most sebes neki, nem nagyon piros. Ez már azt jelenti, hogy múlik el?
(köszönöm, aki a kérdésre válaszol)
probáld ki ezt: [link]
irasd fel a saját háziorvosoddal, az nem kerül pénzbe
de a legjobb tényleg az lenne ha a kutyát látná doki
vidd dokihoz, vidd dokihoz... csak én utánaolvastam neten, hogy valamelyik fülgyulladás magától gyógyul be..és mivel már nem olyan, mint eddig a füle, ezért gondoltam hogy gyógyul. Gondolom elég nehéz elhinni, hogy nincs pénzem, ugye?
Én sem rohanok dokihoz, ha valami bajom van, de itt amiket olvastam kutyás kérdésekben, hogy "hányt a kutya" vagy bármi más..akkor rögtön: vidd dokihoz!
Az én kutyám pl heti 1x tuti hány, mégsincs semmi baja (igen, régebben emiatt már látta doki).
Én vagyok aki leönjelöltözött. Le akartam tudni egyszerűbben de akkor most kifejtem, miért. Gyógyszereket semmiképp nem érdemes otthon használni olyan alapon, hogy a doki nekem ezt írta fel hasonlóra. Egy laikusnak fogalma sincs róla mi betegség és betegség között a különbség. A gyógynövények azért valamivel biztonságosabbak de gyakran elfelejtik az emberek, hogy nem helyettesítik az orvosi kezelést. És egy laikus megint nehezen tudja megállapítani mikor áll fenn az egyik eset, mikor a másik. Ha a kutyádnak van egy közép vagy belső fülgyulladása hiába kenegeted neki aloe verával, csak abba a hitbe ringatod magad, hogy gyógyítod, ezért nem kell orvos. Pedig a kutya bele is süketülhet. Ha külső fülgyulladása van nincs nagy baj de vagy használ a gyógynövény vagy kifejezetten árt. Attól függ mi váltotta ki a gyulladást.
Ha valamihez nem értesz, ne használd.
Nekem volt olyan hogy a lakbérre se volt pénzem (nem hogy még kajára..!) de a kutya ellátására összeszedtem tízezer feletti összeget, pedig nekem azért vannak elég jó egészségügyi (ebbe beletartozik az anatómia, biológia, gyógynövények, gyógyszerek, orvoslás ismerete) ismereteim...
Olyan nincs hogy nincs pénz, maximum valaki elkeseredésében magába temetkezik a helyett hogy cselekedne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!